Hovudside

Gjør det selv Garage Storage Systems

by Walther

Gjør det selv Garage Storage Systems

Garasjen kan lett bli en av de messiest områder av ditt hjem. Ofte er en garasje som brukes til å lagre en hel rekke ulike typer husholdningsartikler, blant annet verktøy, juledekorasjoner, gamle leker, bøker, camping utstyr, sportsutstyr og mye mer. Mulighetene er bokstavelig talt uendelige. Dette betyr at organisere garasjen selv kan være litt av en stressende prosess. For å gjøre det enklere, kan du bruke noen gjør-det-selv-garasje lagringssystemer.

Bruksanvisning


•  Fjern alle elementer fra hyllene og gulvet i garasjen og plassere dem ut i oppkjørselen. Dette vil tillate deg å starte på nytt med lagringsprosessen. Sørg for at prognosen ikke kaller for regn først.

•  Heng opp noen produkter som ikke bør igjen på gulvet, slik som elektroverktøy og sykler. Disse elementene bør henges på store kroker, fordi de kan bli skadet av flom.

•  Separer alle andre elementer inn i kategorier. For eksempel, vil resten av dine verktøy være i en haug, med sportslige utstyr i en annen.

•  Organiser dine verktøy på verktøybenk. Hvis du ikke har et verktøy benk, sted verktøy inni metallbeholdere, eller henge dem opp på veggen med elektroverktøy.

•  Kjøp plastbøtter å organisere resten av din garasje elementer. Merke binger klart med en magisk markør. Elementer som brukes regelmessig av deg selv eller din familie, for eksempel utendørs leker, kan plasseres i kasser med åpne topper for enklere tilgang.