Hovudside

Hvordan Paint Your Trapp Rekkverk Svart

by Walther

Hvordan Paint Your Trapp Rekkverk Svart

Trapp rekkverk utgjøre en utfordring når det gjelder å male. Ikke bare er de smale og runde, men de er også i et fast sted, noe som betyr at du må male dem hvor de står. Så lenge du tar de riktige forholdsregler for gjør-det-selv-prosjekt, kan du male trapp rekkverk i en helg og oppdatere gamle, slitte utseende rekkverk uten å måtte ansette en profesjonell.

Bruksanvisning


•  Forbered arealet ved å legge et tøystykke til å dekke trappeløpebaner. Still éngangsklut så nært som mulig til gulvlisten for å forhindre drypping fra å komme på trappene selv. Fotlisten er slat av tre som tiltrer trappetrinn og spiler - de trestolper eller støtter som kobler rekkverket til bunnen av trappen.

•  Bruk malerens tape til tape off hvor hver baluster møter rekkverket og gulvlist.

•  Sand overflaten av baluster bruker 220-sandpapir til overflaten er litt ru, tørk rent med en tack klut. Vask baluster ved hjelp av en oppløsning av TSP og varmt vann. Bland TSP i henhold til produsentens instruksjoner og tørk rent med en tørr vaskeklut.

•  Påfør et tynt lag med primer til baluster med en liten pensel. Bruk en børste liten nok til å komme inn i små hjørner og intrikate treverk detalj av spiler. La primeren tørke i flere timer.

•  Påfør en semi-gloss latex maling til baluster hjelp av pensel. Glans maling vil ha mer holdbarhet og høyere motstand mot riper under daglig slitasje eller rengjøring. La malingen tørke helt. Legg et strøk med maling hvis nødvendig, og la den tørke.

•  Fjern malerens tape fra overflaten av rekkverket, og deretter tape hver baluster der den møter bunnen av rekkverket.

•  Gjenta den samme prosessen for sliping, rengjøring og male rekkverket som du gjorde for spiler, og til slutt, gjenta prosessen på fotlisten også.