Hovudside

Alternativer for å fikse en Patio Top That Has Broken Glass

by Walther

Alternativer for å fikse en Patio Top That Has Broken Glass

Ikke kast ut en solid patio bord bare fordi glasset knuses. Alternativer til å fikse glasset finnes og gir deg muligheten til å bli enda mer kreativ med utvendig dekorere. Hvis du har en rimelig mengde altmuligmann ferdigheter og kunnskap, kan du fullføre de fleste prosjekter med å skape en ny bordplaten. Andre prosjekter kan kreve hjelp av en dyktig håndverker i ditt område. Uansett, vil du være i stand til å vise frem din oppfinnsomhet på gjenbruk av det du har.

Glass Tops


Stedet for å fikse toppen som er ødelagt, bruk en ny glass patio topp som er mer dekorative. Eksempler er frostet glass, etset design og glassmaling eller design. Du kan kjøpe en topp som er på lager, har en skreddersydde eller kjøpe et klart stykke glass som passer dimensjonene på bordet og sette design på det selv. Sett for mange glass dekorere teknikker er tilgjengelig på de fleste håndverk butikker som inkluderer trinnvise instruksjoner, de leverer det du trenger og bestemte mønstre for å matche innredningen din.

Løvtre Tops


Tre bordplater jobbe utendørs så lenge de er forseglet riktig å stå opp til elementene. Etter toppen er kuttet for å passe på din patio bord, maling eller beis det den fargen du ønsker. Alternativene inkluderer bruk av samme utendørs flekk som du brukte på terrassen boards eller male en tilpasset design på det med stensiler og utendørs maling. Enten alternativ du velger bør være belagt med et par lag med polyuretan eller lakk beregnet for tetting utemøbler.

Mosaikk Designs


Skape en mosaikk design på en kryssfiner toppen er en måte å erstatte knust glass med en solid overflate som uttrykker din kunstneriske side. Fliser alternativer inkluderer bruk keramikk eller glass fliser rutene for å skape en ensfarget topp, sjakkbrett eller annet mønster. Breaking flisene fra hverandre kan du lage et intrikat mønster av ditt valg på toppen. Andre ideer inkluderer bruk av en samling av mindre objekter, som for eksempel sjø glass eller vintage øl flasken hetter, for å lage en topp som gjenspeiler din personlighet.

Decoupage Tops


Langs de samme linjer som maling, beising eller skaper en mosaikk design på en cut kryssfiner topp for din patio bord, gjør decoupage deg tilpasse uteområde. Eventuelle papir elementer, fra postkort til kopier av bilder, kan brukes i en decoupage design. Andre ideer består av innsamling av vintage reklame for din favoritt sommer drikke og bruke dem til å lage en interessant collage topp for terrassen din bordplaten. Bruke decoupage medium for å forsegle hele prosjektet eller avslutt med et par strøk med en klar polyuretan eller lakk ment for utendørs for å sikre design vil stå opp til elementene.

Outdoor Fabric


En av de enkleste måtene å dekke opp en skadet toppen er med utendørs duk. Har en enkel kryssfiner tabletop kutt for å erstatte det knuste glasset en for sikkerhet og få en utendørs duk som matcher putene på patio stoler. Andre muligheter er å endre duken ut med spesielle arrangementer. Hvis du liker utseendet på bunnen av tabellen, og ønsker ikke å dekke det opp, feste et stykke utendørs stoff til toppen ved å stifte det til undersiden. Trekk den stram for et ferdig utseende som er utskiftbare når det blir slitt ved å fjerne stiftene og feste nye stoff.

Uvanlige Alternatives


Avhengig av stabilitet av din patio bord, er ett alternativ til å fikse en knust glass topp gjenbruk countertop materiale. For eksempel gå til et hjem forbedring butikken og be om å se leftover utklipp av marmor, granitt eller laminat benkeplater. Har dem kuttet ned til passe dimensjonene som du trenger. Ved hjelp av metall for å lage en topp er en annen idé å lage et helt nytt utseende for din patio bord. Bruke et metall som ikke er kjent for å ruste utendørs, for eksempel rustfritt stål, eller male toppen med en utendørs maling ment å holde metall rust fri.