Hovudside

Hvordan Refinish og Care for Bambus Gulv

by Walther

Selv om en flott tillegg til ditt hjem, bambusgulv, som med alle gulvmaterialer, vil uunngåelig vise falming eller skade over tid. Refinish din bambus gulv fra tid til annen for å holde det ser ny i hele år; følge noen enkle trinn vil sikre at gulvet forblir både attraktive og i best fysisk form.

Bruksanvisning


•  Iført vernebriller og støvmaske, sand den gamle fullbyrde gulvet med en disk gulvsliper og noen relativt grov-sandpapir. Følg nøye med når du bruker slipemaskin, slik at du bare fjerne finish. Støvsuge eller feie bort alle rester av lakken du har nettopp pusset.

•  Smør slipes gulvet jevnt med ny finish ved hjelp av en mopp eller fille. Begynn å legge slutt på slutten av rommet, og jobbe deg opp til inngangen. Ikke tråkk hvor som helst på gulvet som har fersk flekk på den.

•  Vent til slutt tørke, deretter sand gulvet igjen ved hjelp av vinkelsliper og fin-sandpapir (jo høyere tall på sand papir, jo finere papir). Støvsug gulvet grundig etter hver runde med sliping. Påfør ett strøk av ferdig samme måte som du har lagt den første. Gjenta denne prosessen til du har totalt tre strøk med ny finish til din bambus gulv.

•  Coat gulvet med en sealer for å beskytte den mot flekker og riper. Påfør fleste selfangere med en mopp og bøtte, men alltid sjekke sealer produsentens instruksjoner for å forhindre eventuelle feil.

•  Påfør din sealer hvert år for å ytterligere beskytte mot skader og slitasje. Feie og mopp regelmessig for å holde bambus gulv holdbar og minimere antall nødvendige lakkerings økter.

Tips og advarsler


  • Alltid bruke verneutstyr, inkludert briller og støvmaske, når du bruker en elektrisk slipemaskin.
  • Fjern alle møbler og gardiner fra et rom før du begynner omlakkering.