Hovudside

Flytte Tips for å forlate en by & Country

by Walther

Flytte Tips for å forlate en by & Country

Flytting er en utfordring, uansett hvor langt flytting tar deg. Ulike utfordringer oppstår når du bytter land versus bytte byer, men prinsippene for forberedelse og vellykket flytting er generelt de samme. Metodisk organisering og tålmodighet er nøkkelen. Å få andre mennesker involvert kan virke mot sin hensikt hvis en klar plan ikke er etablert først.

Brainstorm


Sett deg ned ved deg selv først og lage en liste over alt som må skje. Spør din ektefelle eller andre voksne flytter med deg for å bli med deg i brainstorming eller gjennom listen for å finne noen glemte trinn. Å få et pass, finne en varebil eller flytte internasjonal flytte tjenesten, avsluttet telefon, kabel og andre verktøy og å få dem hektet opp i din nye hjem er like viktige listeelementer som å ha en farvel fest, beregning bevegelige kostnader og å lage planer for familiens kjæledyr .

Prioriter


Finn ut eventuelle frister eller tidsbegrensninger. Pass ta åtte uker å få tak i, noen ganger lengre. Bevegelige lastebiler eller alternativer bør sikres på forhånd for å være sikker på størrelsen eller type tjeneste du trenger er tilgjengelig. Prioriter listen eller merk forfallsdatoer ved siden av tid sensitive handlinger slik at du kan holde fokus på hva de skal gjøre videre.

Flytte Supplies


Om å flytte over byer eller land, vil alt du eier trenger å bli plassert i en boks og flyttet sammen med deg, eller plasseres i en lagringsenhet. Begynne å samle bevegelige forsyninger tidlig i flytteprosessen. Boksene kan fås fra et bevegelig selskap eller funnet på dagligvarebutikker for gratis. Husk å lagre aviser å vikle breakables i eller ta kontakt med en venn eller nabo til å redde deres.

Selge og Donerer gamle ting


Selge eller donere noe du vet vil ikke passe inn i din nye bolig og ikke har tenkt på å bruke i neste år. Hvis du skal flytte utenlands, vurdere hvor lenge du vil være i utlandet og hvor mye er nødvendig å lagre. Vurdere reklameartikler på nettet og i lokalavisene først før å ha et garasjesalg. Generelt, organisering gjenstander for salg individ er mye mer tidkrevende enn å sette sammen et garasjesalg der alle elementene er klumpet seg sammen og tilbudsjegere forvente å betale mindre. Uansett er til overs, ikke holde. Donere restene til veldedighet ved å arrangere en pick-up tid eller slippe dem av på en donasjon sentrum.