Hovudside

Hvordan å reparere ledningen på Lamellgardiner

by Walther

Hvordan å reparere ledningen på Lamellgardiner

Hvis din vertikale blinda € ™ s ledningen er brutt på et område som du kan få tilgang lett, kan du reparere det selv. Du kan miste litt av ledningen lengde under reparasjon, men det er en liten pris å betale for å gjøre din vertikale blind funksjon igjen. Hvis du har en tilpasset vertikal blind og ledningen er ødelagt inne i vertikale blind hode rail, kan du kontakte produsenten for reparasjon informasjon. Hvis du har en billig vertikal blind som ikke kan repareres enkelt, bør du erstatte det.

Bruksanvisning


•  Undersøk din vertikale blind og finne der ledningen er ødelagt. Sørg for at du vil være i stand til å få tilgang til brudd i ledningen lett slik at du kan smelte de to endene av ledningen sammen igjen.

•  Ta saksen og klipp av endene av ledningen der ledningen er revet. Du trenger bare å klipp av nok til å gi ledningen et rent kutt med en enda ende.

•  Spre et gammelt teppe under det området som du skal jobbe. Gjør du det vil hindre gulvet eller bordet fra å bli ødelagt hvis en smeltet snor skulle falle.

•  Hold den ene enden av ledningen i den ene hånden. Pass på at du ikke holder for nær enden av ledningen, siden du skal holde ledningen over en brann. Streik lettere med den andre hånden og nøye holde lighter under enden av ledningen bare til den begynner å smelte. Ikke la ledningen ta fyr. Hvis ledningen fanger på brann, umiddelbart blåse ut flammen, klipp av den enden av ledningen igjen, og starte på nytt.

•  Ta den andre enden av ledningen og trykk den rett inn i den delen av ledningen som du nettopp har smeltet. Vær forsiktig så du ikke brenner fingrene. Bare trykk den sammen akkurat nok til å smelte det sammen. Holde den på plass til den er avkjølt. Napp lett på ledningen for å være sikker på at det har limt sammen.

•  Ta Emery bord og sand bare det området som du har smeltet sammen. Den slipte området må være glatt for blinde å fungere skikkelig.

•  Åpne og lukke den vertikale blind sakte med ledningen for å sikre at den fungerer som den skal. Sand ledningen igjen med Emery bord hvis din vertikale blind stikker eller stoppe når du åpner eller lukker blind.

•  Trykk opp det området som du har smeltet sammen med maling som matcher fargen på din vertikale blinda € ™ s ledningen. La malingen tørke før du åpner eller lukker blind.