Hovudside

Betyr Steam Rengjøring Kvitte seg med Dander?

by Walther

Betyr Steam Rengjøring Kvitte seg med Dander?

Kjæledyr dander består av tørr hud, dyrehår og dyr urin. Ofte det samler seg på et dyr etter rens og fester seg til dyrets hud og gran. Ved dyret beveger seg, løsner dander og blir luftbårne eller faller direkte på hardt underlag eller teppebelagte områder. Mange mennesker har allergi forbundet med kjæledyr dander. De som ikke har en allergi spesifikt kan finne at dander skaper en ubehagelig lukt eller syn når det begynner å bygge seg opp.

Formål


Steam rengjøring av dander rammede områdene er en effektiv metode for å fjerne kjæledyr dander fra et hjem. Når den brukes i kombinasjon med støvsuging og støvtørking, kan støvsugeren fjerner en betydelig mengde dander fra området. Steam rengjøring vil også drepe eventuelle lukt-bakterier som kan ligge i eller rundt dander selv.

Forberedelse


Dekke opp sentrale luftventiler før rengjøring for å eliminere spre dander gjennom kanalene under rengjøringen. Grundig støv og vakuum eller feie det området du ønsker å dampe ren forhånd. Bruk en luftrenser gjennom hele prosessen, om mulig, å fjerne enhver dander som blir luftbårne ved rengjøring. Plassere vaskbare tepper eller stoffer i vaskemaskinen ved hjelp av de hotteste innstillingene mulig for de spesielle stoffer. Du bør støvsuge teppet med et vakuum som inneholder en høy effektivitet luftfilter, eller bruke en enhet spesielt for å fjerne kjæledyr dander eller hår.

Metode


Bruk kjæledyr dander bestemt renere med damp renere for de mest effektive resultater. Bruk alltid varmt vann når damp rengjøring av området for å drepe bakterier som kan ligge innenfor dander. Bruk en møbeltrekk vedlegg på damp renere å eliminere dander fra ikke-vaskes i maskin møbler møbeltrekk eller sengetøy. La området tørke helt før støvsuging eller feiing gang til for å fjerne noen langvarig spor av dander.

Ettervern


Bade kjæledyret ofte for å eliminere oppbygging av dander på kjæledyret hud eller pels. Bruk kjæledyr sjampo spesielt for eliminering av kjæledyr dander hvis tilgjengelig. Oral medisin er også tilgjengelig for kjæledyret å eliminere generasjon av kjæledyr dander. For å unngå damp rengjøring hver område av hjemmet hver gang, holde dyr i visse områder av hjemmet hvis mulig.

Frekvens


Dampende overflater, tekstiler og gulv skal skje minst en gang i måneden. Du bør med damp oftere hvis noen i husstanden er allergisk mot dander. Hvis du har et dyr som har langt hår, pensle dem ofte til å utvise kjæledyr dander og overflødig dyrehår på et sentralt sted. Hvis du ikke kan stelle kjæledyret ofte og fremdeles har overflødig dander, vakuum og støv to til tre ganger per uke, og damp rent to ganger per måned.