Hovudside

Ideer for utendørs trapper

by Walther

Ideer for utendørs trapper

Enten du kommer eller går, trekking utenfor trinnene kan være utmattende. Perk opp prosessen ved å dekorere trinnene. Uansett om du har bare et par konkrete skritt til inngangsdør eller en hel flytur av tre slats, det er ikke nødvendig å fjerne trinnene eller gjøre noen form for dyrt restaurering. Dekorere en utendørs trapp er et skritt i riktig retning.

Opp Med Hendene


Opp med hendene der du vanligvis sette føttene ned ved å dekorere en utendørs trapp med håndavtrykk. Hell en vanntett maling i en papptallerken, og holde et par soapy washcloths i nærheten. Forsiktig klapp hånden inn i plateflaten ned, og trykk umiddelbart inn i trinnene. Hold et øyeblikk; flytting vil smøre fingrene. Vaske av hånd, bruk den andre hånden i en annen farge og holde det gående for å jobbe deg opp trinnene. Alternativene inkluderer å utpeke ett skritt per familiemedlem eller vekslende hender så størrelsene på trinnene variere. Se på trinnene som en mini-walk of fame, slik som den i Hollywood. Plassere malt håndavtrykk på trappen også fungerer som et vekstskjema; spore fremgang for hånd størrelse gjennom årene.

Trøtt Out


Kombiner laging med å utføre Mother Nature en tjeneste ved gjenbruk gamle dekk i trappematter. Gummidekk gjør et ideelt valg for trappematter. Deres treads hindre slipping og ikke tillate isen å bygge opp. De er også solid, kan stå opp til noe vær-relaterte og er raskt skylt ned med en slange fra sølete støvler stampende vei opp inn i huset. Mange håndverkere og auto forsyne butikker selger dekk trappematter, noen også med ekstra farger for å gjøre dem vises lysere og å matche veranda innredning. Eller med en bit av gummi know-how, lage dine egne spor. Sett dekk til å bruke bare litt lengre tid, og holde dem ut av et deponi ved å legge dem til din daglige steg-for-steg prosess.

Voksende Gardens


Selv om dine utendørs trinn fører opp til huset og ikke i hagen, kan de likevel være i brann i blomst hver dag hele året. Besøk en hobbybutikk som selger tørket og faux blomster til å kjøpe elementer for å gjøre om til en krans, en lang dekorativt streng som brytes rundt trapp rail eller gelender. Se etter sturdily-laget blomster til å stå opp til regn, snø, is og stekende solen. Vri blomster i krans, og hektes over og under rekkverket. Andre krans alternativene inkluderer hengende små leker utenfor krans eller left julepynt. Trapper uten gelender eller rekkverk (bare betong eller tre, for eksempel) også dra nytte av kranser. Opprette en lengde av hvert trinn, kuttet til bestemt størrelse, tilsett i blomster og båndet ned bak trinnet, eller på trinnet side med tape for å hindre at krans fra å være en snublefare.