Hovudside

Kan You Dig Up & Take Palm Trees Fra Florida?

by Walther

Kan You Dig Up & Take Palm Trees Fra Florida?

Floridas Plant Protection Law ble vedtatt spesielt for å beskytte statens opprinnelige floraen blir høstet og fjernes uten tillatelse. Seksjon 581,185 av vedtektene omfatter både offentlige og privateide lander i dette forbudet, og definerer sin myndighet som styrende "ethvert medlem av planteriket." Dette forbyr effektivt grave opp av palmer i Florida, og gjør det også ulovlig å transportere dem ut av staten.

Tar en Palm Tree uten tillatelse


All eiendom tilhører noen, om og individuelle eller bedriftens eller offentlig instans. Palmer på veikanter tilhører byer eller fylker; palmer i skog og sumper tilhører private grunneiere, statlige eller føderale parker eller barnehager; palmer i Sentre - selv forlatte Sentre - tilhører utbygger, eiendoms leverandør eller en bank. Noen fanget innhøsting, samle eller fjerne noen palmer i Florida uten formell tillatelse og myndighet er underlagt de samme rettsvirkninger som en hvilken som helst annen tyv; de vil bli strafferettslig belastet, sannsynligvis tatt til retten og potensielt kan bli bøtelagt eller fengslet.

Hvordan å grave opp et palmetre


Palmer bli stående etter orkaner og tornadoer, mens andre trær ikke gjør det, på grunn av sin unike rotstrukturen. Selv om de ikke har et trykk rot, de fleste palme artenes rot baller vokse rett nedover i stedet for å spre seg horisontalt rett under bakken. De sekundære røtter av ballen nå en dybde som er større enn treets høyde over bakken, slik at for å redusere faren for rystende enhver høstet tre - som vanligvis vil drepe den - rotklumpen må graves ut til en dybde og omkrets på minst 1,2 ganger høyden av treet. En 6-fots palm må sitte igjen med en 7-fots roten ballen til å ha noen reell sjanse til å overleve farten.

Transportere Høstet Palm Trees uten tillatelse


Department of Transportation tjenestemenn og offiserer av Florida statlige og føderale parker har rett til å stoppe og søke alle kjøretøy mistenkt for transport av ulovlig materiale, herunder planter på Regulert Plant Index. Transport av arter som er angitt under Federal Endangered Species Act av 1973, selv med dokumentasjon på at plantene ble høstet lovlig, må gjøres med en Department of Agriculture tillatelse. Personer oppdaget gjør det uten tillatelse kan bli tiltalt ved Department of Transport tjenestemenn, og av tjenestemenn fra både statlige og føderale parker. Anleggene vil bli konfiskert. Den Regulert Plant Index viser ca 600 planter som dette forbudet gjelder.

Transportere Høstet Palmer med tillatelse


Gitt de mange farer for å prøve å seile de restriksjoner på amatør høsting og transport av palmer av delstaten Florida, er det tilrådelig å kilde planter fra lovlig fritatt forhandlere og meglere, som sertifiserte barnehager. Innkjøp palmer fra slike autoriserte nurserymen eller kontraktører, så lenge dokumentasjon av kilden følger plantene, gjør det lovlig å grave opp palmer og transportere dem ut av Florida.