Hovudside

Hvordan koble en Hayward Inground Pool Filter System

by Walther

Basseng kjemikalier gjør en god jobb med å holde bassengvannet rent, men de kan ikke alltid holde tritt med inngangen av rusk. Debris - som skitt og gress - i et svømmebasseng skyer vannet. En Hayward pool filter suger vann inn og feller det i sand finnes inne i filteret. Du deretter rense sanden med jevne mellomrom, når vannet i seglasset er uklar, det med den innebygde spyle alternativet.

Bruksanvisning


•  Still Hayward inground pool filter på et flatt underlag ved siden av pumpen, i nærheten av bassenget rørforbindelser. Filteret bør ikke være mer enn 6 meter over vannflaten.

•  Wrap rørleggers tape rundt den medfølgende trykkmåler. Skru manometeret til Hayward filter kropp, i hullet i siden. Bruk en fastnøkkel til å foreta de siste svingene for å sikre trykkmåleren på plass. Gi avtappingshetten en vri for å sørge for at det er stramt.

•  Kjør en hageslange til Hayward filter og fyll tanken halvveis med vann. Se over sidestykker - de små rørene danner en sirkel - for å sikre at ingen er sprukket eller ødelagt. Sett sidestykkene, og røret de er koblet til, inn i Hayward filteret. Nå inne i filteret og senk hver sidestykke så det stikker rett ut fra røret. Sentrere pipe i Hayward filter åpningen.

•  Dekk røret med maskeringstape, eller et stykke papp fra emballasje, og helle sand inn i filteret. Mengden av sand du bruker, avhenger av hvilken modell av din Hayward filter, så les produsentens anvisninger. Gi filteret en mild shake innimellom for å utjevne sand overflate. Ikke flytt på røret.

•  Gni en silikon smøremiddel på den medfølgende O-ringen (gummi sirkel). Skyv den over ventilen og plassere det i sporet. Fjern båndet eller papp som dekker røret og presse ventilen på, med de to store hull som vender mot pumpen.

•  Legg den medfølgende stramme klemmen over ventilen. Stram klemmen, med en stjerneskrutrekker til å skru klemmen skrue, akkurat nok til å holde ventilen på plass.

•  Wrap rørleggers tape rundt fire strake tråden adaptere 'tråder. Skru en adapter inn i Hayward filter pumpe port (det store hullet som ligger nær toppen av ventilen), en annen i retur port (det store hullet under pumpen port) og en tredje inn i Hayward filter avfalls hull. Bruk en skiftenøkkel til å skru adaptere en halv omdreining, for å sikre dem på plass. Skru den endelige adapter inn i filteret utslippet hull.

•  Cut to 3-tommers biter av rett PVC-rør ved hjelp av en baufil. Påfør PVC rør sement rundt rør 'ytterkantene og sette dem inn for filteret adaptere. Påfør PVC rør sement rundt ytterkantene av rørene 'motsatte ender og fest fagforenings stykker.

•  Mål avstanden fra unionen brikken du nettopp har installert til pumpens utslippet adapter, som du installerte i trinn 7. Overfør denne målingen til et rett stykke av PVC-rør. Kutt røret med en baufil og lim den til unionen. Hvis pumpen sitter lavere enn filteret, lim en 90-graders vinkel til den andre enden av det rette stykke, og deretter måle fra albuen ned til pumpens utløps adapter. Overføre denne målingen til en annen rett stykke PVC-rør. Lim den ene enden til albuen og den andre enden til filterets adapter.

•  Mål avstanden fra Hayward filter avkastning union til bassenget avkastning port. Bruke albuer og rette stykker, som du gjorde i trinn 9, for å komme til bassenget havn. Lim alle bitene sammen med PVC sement.

•  Sett PVC-rør inn i Hayward filter avfall port og feste avløpsslangen. Stram skruen på ventilens innstramming klemme til å holde ventilen på plass. Gjøre en innledende flush av systemet, i henhold til Hayward filter system instruksjoner.