Hovudside

Hvordan å beskjære et Sapphire Drageblodtre

by Walther

Sapphire Drage treet, kjent botanisk som Paulownia kawakamii, er en blomstrende tropisk eviggrønn som produserer slående lavendel blå blomster om våren. Bladverket er store i omfang med blader nå oppover på 6 til 10 inches i lengde, slik at det er ønskelig både som en dekorativ og som en skygge treet. Treet er naturligvis en rask dyrker, slik at det å lett bli etablert i landskapet. Beskjæring kravene er minimal, spesielt når dyrket i sin naturlige subtropisk til tropisk klima området der den lever som en eviggrønn.

Bruksanvisning


•  Skjær ned på Paulownia kawakamii treet, om nødvendig, i slutten av våren eller tidlig sommer umiddelbart etter blomstring syklusen er ferdig.

•  Fjern eventuelle ødelagte, sprakk, vær-skadet, skrapes, syke eller døde greiner eller lemmer som trengs. Kutt ned til sunn, live tre til minst 1 cm utenfor litt hovne gren krage hvor filialen eller lem i spørsmålet kobles til moder lem eller bagasjerommet.

•  Trim opp tuppen av lavere grenene dersom de forstyrrer gangvei trafikk rundt treet, eller for å redusere lengden på overdimensjonerte grener for en mer symmetrisk utseende. Sted skjærer tilbake til moder gren eller lem som nødvendig for å oppnå den ønskede lengde.