Hovudside

Slik fjerner Interior dørhåndtak

by Walther

Slik fjerner Interior dørhåndtak

Dørhåndtak lar deg enkelt åpne og lukke en dør. Noen håndtak omfatter en sperreanordning for å holde dem lukket, og / eller en lås for å sikre døren. Fjerne en innvendig dørhåndtak er nødvendig når du oppgraderer eller erstatte et håndtak. Selv om det finnes en rekke ulike innvendige dørhåndtak stiler tilgjengelig, har de alle har de samme grunnleggende deler og fjernes på samme enkle måte.

Bruksanvisning


•  Lukk døren at du vil fjerne den indre dørhåndtaket på. Dette vil gjøre det lettere å fjerne håndtaket. Du trenger å være på innsiden av døren når den lukkes. Du bør være i stand til å se hengslene på innsiden.

•  Finn dørhåndtaket skruer. Det er vanligvis to, en på hver side av håndtaket. Hvis du ikke ser dem, kan de være skjult av håndtaket plate. Sett kanten av en flat skrutrekker under platen som omgir håndtaket og lirke den av. Skru ut skruene med en lang skrutrekker.

•  Trekk dørhåndtaket ut av døren.

•  Åpne døren. Trekk den fremre håndtaket av døren.

•  Fjern døde låsen, hvis det finnes. Dette er fangsten som holder døren lukket. Sving døren slik at du ser på siden. Skru løs de to skruene på dead-låseplaten. Stikk fingrene inn i dørhåndtaket åpningen og skyv låsen ut fra innsiden.