Hovudside

Hvordan Hell Betong in the Rain

by Walther

Hvordan Hell Betong in the Rain

Du har kanskje ikke med vilje valgt å helle på en dag prognose for regn, men nå er det regner, og du trenger å vite hva du skal gjøre for å redde hell. Den siste tingen som du ønsker å gjøre er å måtte bruke tid og ekstra penger til å reparere et konkret mål som ble ødelagt av regnet. Det er noen enkle trinn du kan følge som vil hjelpe deg å helle betong i regnet med et minimum av skade på det endelige produktet.

Bruksanvisning


•  Gjennomgå prosjektplaner og vet hva som er tillatte for å bryte en helle bør regnet bli en regnskyll. "Breaking en helle" betyr å stoppe en helle før den er ferdig, slik at du kan fullføre den på en annen dag. Det vil være spesifikke retningslinjer i front av planene (i Generelt Instruksjoner seksjon) som vil fortelle deg hvor langt unna du må være fra noen hjørner eller åpninger for å stoppe en helle. Tenke ut en plan for flere ulike punkter i helle hvor du kan stoppe det før betongen selv kommer. Mens du kan helle i regn, krever noe beslektet til en tropisk regnskyll som du avbryte hell.

•  Begynn hell. Som du fylle skjemaene til klasse og vatre betong med dine screed boards, dekk formen med en konkret isolerende teppe umiddelbart. Prøv å dekke helle hver tiende meter. Den isolerende teppe vil fange varmen som vil bygge som de konkrete kurer og holde regn fra mette det øverste laget.

•  Float ferdig betong med en magnesium sparkel. Hold sparkel på en 35-graders vinkel i forhold til betong og flytte den over overflaten i brede feiende buer. Dette vil bringe overflødig vann på overflaten av betongen, og du deretter feie det av med bevegelse av sparkel. Bare avdekke små deler av den helle på en gang og deretter gjenopprette dem som du er ferdig med flytende seksjonen.

•  Overvåk herdehastigheten av betongen før du prøver å gjøre den endelige finish (kost eller flyte for eksempel). Den herdehastighet vil være svært forskjellig og langsommere på grunn av den ekstra fuktighet i luften. Påfør din siste finish i små seksjoner, avdekke hell og deretter dekke det igjen når du er ferdig. En god måte å tenke på hvordan å helle betong i regnet er å nærme seg det på samme måte som du ville helle betong i ekstremt kaldt vær. De konkrete isolerende tepper er hva som vil tillate din hell å være ferdig.

Tips og advarsler


  • Forsinke din hell hvis det er mulig. Det kan spare deg for tid og penger i det lange løp å avbryte en helle på grunn av regn og kombinere det med en senere planlagt pour. Å måtte gå tilbake og gjenoppstår en ferdig hell hvis regnet blir for tungt for deg å beskytte den med tepper og glatte flyter kan være en svært kostbar venture.
  • Ikke ring for en lavere lavkonjunktur (mindre vann) når du helle i regnet tenker at regnet vil gi nok fuktighet til å justere betong. For lav nedgangen vil skape en tørr blanding på interiøret i betong, noe som vil føre til at det å bryte ned raskere.