Hovudside

Hvordan erstatte en postboks Flag

by Walther


Hvis din postkasse flagg har sett bedre dager, har blitt sprø, falmet eller brukket av helt, så er det sannsynlig på tide å skifte flagg. Heldigvis kan du finne en rimelig erstatning postkasse flagg på nesten hver maskin eller hjemme forbedring sentrum. Når du har din erstatning flagg plukket ut bør det bare ta noen få minutter å installere postkassen flagg og være klar for brevet ditt transportør.

Bruksanvisning


•  Fjern den gamle postkasse flagg fra boksen med en flat skrutrekker ved å skli på skrutrekkeren i mellom utsiden av postkassen og flagget blokken. Trekk skrutrekker bort fra boksen til pop klipp ut av blokken.

•  Plasser den nye flagg blokk mot høyre side av postkassen. Hvis det er en rift i et hjørne av ditt flagg blokk, rotere blokken slik hjørnet med spalten er i øvre høyre. Rett blokken slik at hullene i hjørnene på blokken er koblet sammen med de boret hull i siden av postkassen.

•  Stikk hånden inn postkassen og sette en av de fire klipp gjennom hvert hull av postkassen og inn i flagget blokk hjørner. Skyv hvert klipp til du hører et klikk eller pop.

•  Hold din postkasse flagg enten direkte over hullet i midten av flagget blokk eller, hvis et slit er tilgjengelig, sett enden av flagget inn i sprekken. Tilpass hullet i flagget til hullet i midten av flagget blokken.

•  Sikre flagget til blokken ved hjelp av festeenheten fra settet ditt, enten klikke enheten på plass, eller ved hjelp av en fastnøkkel til å sikre en mutter til en bolt. Erstatning flagg kits arbeide annerledes avhengig av produsenten, så følg instruksjonene på emballasjen for å forstå hvordan din spesielle vedlegg enheten fungerer.

•  Test flagget for å sørge for at det går opp og ned jevnt. Når flagget er opp vil det må være tett sikret slik at det ikke faller hvis det er en vindfull dag. Stram festeenheten, om nødvendig, for å gjøre flagget sikrere.

Tips og advarsler


  • Noen reserve flagg enhetene inkluderer bare flagget. Hvis dette er tilfelle demontere bare sentrum vedlegg enhet av ditt eksisterende flagg og slip det nye flagget på plass ved hjelp av alle de eksisterende maskinvare.