Hovudside

Hvordan lage en papp Carrier for Emballasje Tekopper

by Walther

"Eventyr i Flytting," den gamle U-haul slagord, ganske mye summerer opp. Flytting kan være en opprivende opplevelse - forvisning familien din og få nye venner, og ikke minst sikker transport av alle dine eiendeler trygt over hele landet eller rett rundt hjørnet. Å måtte feie opp bitene av et arvestykke porselen sett som ble feil pakket er ikke måten noen ønsker å avrunde opplevelsen av å flytte. Med et verktøy kniv, en linjal og et par minutter, kan du slå forkastet papp i en tekopp pakking kasse sikker på å overleve turen.

Bruksanvisning


•  Mål dine kopper. De fleste er 2 1/2 til 4 inches tvers. La oss si at dine kopper er tre inches i diameter og 4 inches høy, for eksempel. Telle hvor mange kopper du trenger plass til å pakke, deretter jakte ned noen kasserte kartongene. Kontroller lasterampen område av nærmeste stripe kjøpesenter for mer enn du kan bære. Velg en tungvekter kartong ikke større enn 24 med 24 inches. Det trenger ikke å være veldig høy - noe over 5 inches vil gjøre.

•  Bruk pakking tape for å forsegle opp klaffene godt på begge ender av boksen. Markere en linje på halve høyden av tekoppene pluss 1/2 tommers hele veien rundt boksen på både topp- og bunn ender. Bruk verktøyet kniv til å kutte i boksen langs begge linjene. Du har nå to papp skuffer halve høyden av dine tekopper.

•  Bruk værende papp eller stykker fra en annen kartong, for å kutte strimler av papp innvendig høyde på begge magasinene kombinert (i dette tilfelle ca. 1 3/4 tommer ganger to eller 3 1/2 tommer). Skjær nok strips til å krysse boksen hver 3 1/2 inches i begge retninger (12 strips for en 24-by-24 boks) Skjær halvparten av strimler den samme som bredden på skuffer og halve samme som lengden på dine skuffer . (For en firkantet 24 av 24 inches, kuttet alle strimler til 24 inches.)

•  Legg strimlene ut med ett langsiden mot deg. Lag en rett linje fra toppen til bunnen av hver stripe hver 3 1/2 inches (justere denne dimensjonen for din tekopp størrelse pluss 1/2 tommers for avis). Cut hakk halvveis ned fra toppen av stripe (1 3/4 inches fra langsiden) i hvert merke. Gjør hakkene bred nok til å få plass til tykkelsen av en strimmel inne i den (ca. 1/8 til 1/4 tomme).

•  Stå halvparten av dine striper i bunnen av en skuff med sine hakk opp. Ta en av den andre halvparten av strimler med hakk vendt ned og passe den vinkelrett på de stående strimler. Hver hakk skal gli ned over stripen i boksen, med hakkene slik at brikkene til å passe sammen i rett vinkel. Tilsett resten av dine strimler. Du vil nå ha et rutenett med firkanter akkurat passe størrelse til å lagre dine kopper.

•  Wrap kopper i avis og reir hver i en firkant. Innstilling av den annen skuff på toppen, åpne ende ned, og båndet langs sømmen i midten av den nye pakningen. Stable to eller tre inne i en større kartong omgitt av wadded papir eller pakking peanøtter.