Hovudside

Hvordan fortelle om en varmtvannsbereder er Working

by Walther

Hvordan fortelle om en varmtvannsbereder er Working

Varmtvannsberedere gir varmt vann som trengs for komfortabel dusj eller bad, rene retter og rene klær. Når vannet kommer gjennom rørene er lunkent eller kaldt, varmtvannsberederen kan eller ikke kan være årsaken til problemet. Avgjøre om din varmtvannsbereder fungerer riktig tar en rekke enkle trinn. Hvis du har funnet ut at din varmtvannsbereder fungerer, men kan ikke få varmt vann du trenger, kan det være en blokkering i røret eller et problem med kranen.

Bruksanvisning


•  Test for varmt vann. Slå på en tappekran og la vannet renne. Hvis det ikke begynner å varme opp i et minutt, kan varmtvannsberederen ikke virker.

•  Kontroller pilot lys. Ekspertene på Mine Zip Rørleggere forklare at alle gass varmtvannsberedere bør ha en pilot lys brenner under vann lagertank. Hvis lyset er ute, er varmtvannsberederen ikke fungerer.

•  Se etter lekkasjer rundt vanntanken. Lekkasjer og korrosjon eller rust rundt vanntanken indikere et problem, sier ekspertene at Home tips. Selv om varmtvannsberederen er fortsatt gi varmt vann, må den repareres så fort som mulig.

•  Sammenlign den temperatur som termostaten varmeapparatet er satt til temperaturen på det varme vannet. En skikkelig arbeidsvarmtvannsbereder bør produsere vann ved innstilt temperatur i løpet av få minutter av en kran er å være slått på.

•  Kjør varmt vann i en dusj eller synke i 30 minutter. Dersom varmtvannsberederen kjører riktig bør det være i stand til å produsere minst en halv time igjen av fullt oppvarmet vann, uansett hvor liten sin kapasitet.

•  Lytt etter lyder i rør og varmtvannsbereder. Dunkende eller boblelyder i tanken eller rørene som kommer fra det kan indikere belastning på utløser ventiler eller sediment buildup som kan føre til problemer i fremtiden, sier ekspertene på Chili Pepper Appliances.

Tips og advarsler


  • Sjekk at varmtvannsberederen er riktig festet til en elektrisk linje eller gassledningen. Hvis det løsner fra strømkilden vil det slutte å fungere.
  • Bare skikkelig opplært rørleggere og varmtvannsberederen reparatører skal fungere på en varmtvannsbereder som ikke fungerer som den skal. Forsøk på å reparere din egen varmtvannsbereder kan føre til skader.