Hovudside

Hva er den beste måten å rense Mini Blinds?

by Walther

Hva er den beste måten å rense Mini Blinds?

Mini blinds er hendig vindu behandlinger fordi de er billig, holdbar og effektiv i å blokkere ut solen og opprettholde personvernet. Oppgaven som mange gruer mest når det gjelder å opprettholde mini blinds er rense dem. Rengjøring av persienner er nødvendig for å holde dem ute sitt beste. Du kan gjøre dette med så lite problemer som mulig hvis du følger visse rengjøringsprosedyrer.

Dusting


Regelmessig støvtørking vil bidra til å holde dine blinds i god form. Fjerne støv også bidrar til å holde allergier i sjakk. Tørke av den med en vanlig klut ofte bare sprer støvet rundt. Du trenger noe som vil felle støv og fjerne det fra blinds. Du kan gjøre dette med stoff Plast ark. Bare bruk noen få ark for å tørke ned persiennene. De antistatiske egenskaper av arkene vil bidra til å fange støv og forhindre mer støv samler seg på blinds.

Fjerne Blinds Fra Windows


Den beste måten å utføre en periodisk grundig rengjøring på din mini blinds er å fjerne dem fra vinduene før du vasker dem. Trekke strengen på blindene å slippe dem til sin fulle lengde. Slå den vedlagte stang for å lukke persiennene i en nedadgående posisjon. Skyv dem ut av sine fester på toppen av vinduet. Løft svingstang av sin krok også.

Vasking


Badekaret er det perfekte stedet å vaske mini blinds. Fyll badekaret 1/3 full av svært varmt vann, og tilsett en kopp vaskemiddel og en kopp av ammoniakk. Lå blinds og vende stenger i vannet, og swish vannet rundt med hånden for å få renhold løsning mellom spilene i blinds. La blinds i vann i ca 30 minutter. Dette soaking vil fjerne støv, smuss, fett og smuss.

Tørking og reinstallere


Når du har renset din mini blinds, må du tørke dem før du henger dem tilbake i vinduene. En av de enkleste måtene å tørke mini blinds er å henge dem over en klessnor utendørs på en solfylt dag. Hvis du ikke har en klessnor, kan du strekke dem ut på et tørt, godt ventilert sted. Når de er helt tørre, sett toppen av blinds tilbake i parentes øverst i hvert vindu, og henge vende stenger tilbake på sine kroker.