Hovudside

Hva gjør en Red Tulip mener?

by Walther

Hva gjør en Red Tulip mener?

Tulipaner er blant de mest lett gjenkjennelige blomster, kjent for sin høye stammen og den runde cup-formet blomst. Selv om de naturlig blomstre om våren, gartnere er i stand til å tvinge pære av tulipan å blomstre året rundt.

Betydning


Den generelle betydningen av tulipaner er "fullkommen kjærlighet", men røde tulipaner er kjent som en blomst som viser "ekte kjærlighet."

Varianter


Tulipaner kommer i en rekke farger, hver med sin egen spesifikk betydning. Noen tulipaner har andre enn kjærlighet betydninger, for eksempel den spraglete tulipan som betyr "vakre øyne" og den gule tulipaner som betyr "muntre tanker."

Hensiktsmessig


Ifølge ProFlowers.com, tulipaner er den perfekte blomsten for enhver anledning fordi de er verken for fancy eller for casual.

Omsorg


Nyklipt tulipaner skal vare i omtrent syv til ti dager i en vase med vann. Hvis du mottar blomster som en gave, recut stilkene i en vinkel før du legger dem i vann; frisk kutt vil gi blomsten til bedre absorbere vann, og fremme et lengre liv.

Fakta


Tulipaner ofte vokse etter å ha blitt kuttet, opp til en tomme eller mer. De kan også tilpasse seg til formen på deres vase ved å stå høye eller bøyd svakt.

Misforståelse


Selv vanligvis forbindes med Holland, tulipaner opprinnelse i Tyrkia og Persia.