Hovudside

Planter Native til Hemet, California

by Walther

Ligger i Sør-California Riverside County, er Hemet en liten by som er hjem til en rekke markblomster, busker og urteplanter. Byen er også innen 30 minutter fra San Jacinto-fjellene, hjem til blomstrende planter som vokser godt i store høyder. Noen blomstrende planter i og rundt Hemet er truet, for eksempel Munz sin mariposa lilje, som bare kan finnes i San Jacinto-fjellene.

California Black Walnut


Native til Sør-California, vokser California svart valnøtt tre hele Riverside County samfunn, inkludert Hemet. Selv om noen av disse løvtrær har små, busk-aktig utseende, andre California svart valnøtt trær vokse til 50 meter i høyden. Disse trær er kjent for formen på deres stammer, som separerer ved bunnen av treet. Dette gjør det se ut som om flere trestammer slått sammen for å gjøre ett tre. Disse trærne foretrekker jord med en høy andel av leire. California svart valnøtter vokse i områder med høy høyde.

San Bernardino Spine blomst


Selv Hemet er i Riverside County, er det en innfødt voksende spot for San Bernardino ryggrad blomst, oppkalt etter nabofylket. Denne blomsten er en art i bokhvete familie. San Bernardino ryggraden blomst er en viltvoksende plante som vokser opp til 2 eller 3 meter i bredde. Anlegget har klynger av hvite blomster med hårete teksturer. Blomstene blomstrer i vår- og sommermånedene. Dette anlegget er sett i San Bernardino-fjellene, nord for Hemet.

Payson Jewelflower


Denne blomstrende plante er en art av sennep familien og er bare hjemme i ørkenen åsene i Sør-Californias Riverside og San Diego fylker. Dette anlegget er funnet i nærheten av Hemet og nærliggende Mount San Jacinto State Park. Gjennomsnittet av høyden av en moden Payson jewelflower er 15 inches. Blomstene på denne årlige urt anlegget har en 1/4-tommers bredde og vanligvis har hvit farge. Denne plantens blomster produsere silique frukter som brukes for frøspredning.

Munz er Mariposa Lily


Denne sjeldne planten vokser bare i Riverside County og bestander er sett i Mount San Jacinto State Park, innen 30 minutter av Hemet. Ifølge Center of Plant Conservation, er Munz sin mariposa lilje en truet plante, med færre enn 2000 individuelle planter som gjenstår. Grunner for utrydningstruet er tap av habitat og veibygging. Dette anlegget har en blomst med tre rosa kronblad. Disse små blomstene er mindre enn 1 cm i bredden. Munz sin mariposa lilje foretrekker høyereliggende miljøer og vokser best i sesong fuktig jord.