Hovudside

Hvordan Kill sypresser

by Walther

Det finnes mange typer av sypresser som alle vokser mer enn 30 meter høye med noen nådde en høyde på mer enn 60 meter høy. Sypresser har et vidtrekkende rotsystem, som vanligvis sprer seg ut i samme mengde avstand som treets høyde. Røttene er tykk og sterk og stadig voksende i alle retninger. Sypress trær plantet i nærheten av et hus vil ofte føre til skade på huset fundament, pool dekk og nedgravde vannrør som krever huseiere til å drepe og fjerne sypresser fra deres eiendom. Hvis en sypress treet er bare delvis ødelagt, vil treet vokse fra de overlevende porsjoner. Den eneste måten å drepe en sypress tre er å ødelegge den, og fjerne alle rester.

Bruksanvisning


Hvordan Kill sypresser


•  Kutt ned treet med en håndholdt sag, motorsag eller øks, slik at bare en kort, bart stubbe. Skjær i treet fra motsatt retning der treet er ment å falle.

•  Kjøpe spray versjon av en kraftig ugressmiddel. Ugressmidler er tilgjengelig til enhver butikk som selger planter, eller planterelaterte produkter. Les alle retninger og advarsler på flasken før bruk.

•  Unn cypress trestubbe med ugressmiddel. Sprøyte eller pensle ugressmiddel på hele overflaten av nyklipt stubben. Hvis stubben ikke blir behandlet med en kraftig ugressmiddel treet vil vokse igjen fra stedet der den ble kuttet. Hvis det er planter eller andre trær som ligger i nærheten av området der ugressmiddel skal brukes er det best å bruke den kjemiske med en pensel og strøk den eksponerte delen av stubben for hånd.

•  Grav ut de døde stubben fra bakken. Pass på å også fjerne hele rotsystemet fra bakken. Hvis de døde stubbe og rotsystemet ikke er fjernet treet kan vokse igjen fra noen deler som ikke helt dø.

Tips og advarsler


  • Hvis du bruker en motorsag eller øks for å kutte ned treet kutte store kiler inn i trestammen.
  • Modne sypresser er ekstremt tung. Samtidig kutte ned treet ta hensyn til full høyde av treet og bredden på de tre grener å garantere ingenting er skadet og ingen blir skadet.