Hovudside

Cold-Tolerant Blomstrende Tropical Plants for sone 7 i Maryland

by Walther

Cold-Tolerant Blomstrende Tropical Plants for sone 7 i Maryland

USDA Plant hardførhet Zone Kart deler landet inn i 11 nummererte soner som viser hvor ulike permanente landskap planter kan forventes å trives. De fleste av delstaten Maryland ligger i sone 7. Økende blomstrende tropiske planter i dette området krever velger planter som skaper en tropisk utseende, men vil ikke dø i løpet av de kaldere årstider. Heldigvis finnes det mange å velge mellom.

Blomstrende trær og busker


Blomstrende trær og busker som Ashe magnolia (Magnolia ashei), Taiwan kirsebær (Prunus campanulata), blomstring crabapple (Malus) og mock orange (Philadelphus) er alle hardfør i sone 7 og kan telles på å produsere attraktive blomster. Det finnes også mange varianter av kameliaer som kald-hardførhet gjør dem ideelle for sone 7 hager. Den "Longwood Blue" rekke blå tåke Spirea (Caryopteris clandonensis) tiltrekker seg sommerfugler, fugler og bier med sin mørke blå blomster som vises i midten til slutten av sommeren.

Bananer og Palms


Den kaldt hardfør kinesisk dverg banan (Musella lasiocarpa) oppsto i store høyder av Yunnan-provinsen i Kina. Sin maksimale høyde er ca 5 meter, med en stout, konisk bagasjerommet og en krone av brede, pudderaktige utseende grå-grønn eller blå blader. Den store, lyse gul "blomst" vokser oppreist på toppen av bagasjerommet og vises i det andre året. Flerårig gelé palm (Gelepalme) er en saktevoksende type fjær blad håndflaten. Det er sikkert kaldt hardfør til ca 15 grader F.

Stauder


Canna "Tropic" (Canna indica "Phasion") presenterer både lyse oransje og gull blomster og dramatisk rike blader å lyse sone 7 hage. Sjokolade vintreet (Akebia quinata) har tett bladverk og sine små lilla blomster er sjokolade-duftende, derav felles navn. Den "Shirobana" utvalg av sjokolade vintreet har noe mer duftende hvite blomster. Georginer er et annet populært blomstring tropisk som gjør godt i kjøligere klima. Det finnes mange varianter å velge mellom, og de kan dyrkes fra frø, knoller eller potteplanter. Ingefær lilje (Hedychium) produserer bustete, små gule blomster på sensommeren.

Semiannuals


Amaranthus kommer i flere varianter og høyder. Det mest spektakulære er Amaranthus caudatus som vil produsere frodige dusker godt inn i September i sone 7. Passion flower (Passiflora) kan brukes i en sone 7 hage med litt ekstra omsorg. Plante dem i nærheten av en bygning foundation eller en stor stein som vil absorbere og holde varme deretter utstråle varme til anlegget. Pasjonsfrukt er en deilig utbytte fra dette anlegget.