Hovudside

Poulan FARM 2900 Chain Specs

by Walther

Motorsager krever konstant vedlikehold og omsorg under og etter bruk. Spesielt kjeden og bar på hvilken den rir krever konstant oppmerksomhet under drift. Opprettholde et godt og korrekt filt, oljet og justert kjeden sørger for sikkerhet, forlenger levetiden til motorsagen og gir maksimal effektivitet i løpet av prosjektet.

Poulan 2900 Instruction Manual


Uten tvil, er Poulan 2900 kjeden den viktigste delen av motorsagen. Kjeden biter gjennom treet og gjør arbeidet. Side 5 til 7 i bruksanvisningen gir fullstendig informasjon om vedlikehold og justering av kjedet. På side 6, merk plasseringen av kjedebremsen, kjedebremse nøtter og Bar Tool leveres med motorsagen.

Chain Care


De manuelle stater, "Din kjeden strekker seg under bruk og krever konstant oppmerksomhet. Kjedestrammingen er svært viktig." Nye kjedene er spesielt utsatt for å strekke de første gangene du bruker sagen. Sjekk alltid kjedestrammingen hver gang du fyller bensin sagen.

Kjede Specs


Med Poulan 2900 av, sjekk kjedestrammingen ved å bruke Bar Tool til å dra kjeden rundt baren. Hvis kjedet er vanskelig å flytte eller ikke vil bevege seg i det hele tatt, er kjedet for stramt. Hvis kjedet sags under baren, er kjeden for løst. Følg instruksjonene som er angitt til riktig spenning på Poulan 2900-kjeden.