Hovudside

Best Indiana Trees for Brensel

by Walther

Best Indiana Trees for Brensel

I Indiana, kommer en peis i hendig i vintermånedene som en billig og miljøvennlig måte å varme opp boligen din. I de varmeste månedene, kan du bruke en pit brann å grille hamburgere eller toast marshmallows mens camping utendørs. Det finnes flere typer trær i Indiana som gjør stor brensel for alle typer brann du ønsker å brenne.

Horphornbeam


Horphornbeam er en av de beste typer Indiana trær for å bruke for brensel fordi det brenner i lang tid. Dette er på grunn av tettheten av tre, som strekker seg 70-75 prosent, og varmeverdi, som ligger mellom 100 og 101, i henhold til Indiana Division of Forestry. Tetthet refererer til hvor mye plass en masse av fyringsved okkuperer. Tettere tre tar opp mindre plass, men er fortsatt veldig tung, ifølge Department of Primary Industries. I tillegg er tettere tresorter avgir mer varme.

Horphornbeam vokser på kantene av sumper, elver og bekker, og har grov bark som strekker seg fra en rødbrun til en grå-brun nyanse, ifølge University of Florida.

Svart Locust


Storrobinia er en annen type Indiana løvtre og har en sterk varme verdi på grunn av sin tetthet, ifølge Donnan.com, en online kilde for fyringsved informasjon. I tillegg er storrobinia trær betraktet som en art med lavere sagtømmer verdi. Dette betyr at de kan lett bli kuttet for brensel, i henhold til Oklahoma State University Samarbeide Extension Service.

Svarte gresshopper har en tetthet på 69 prosent til 70 prosent og en brennverdi på 95 til 98, melder Indiana Division of Forestry. Du kan finne dette treet i skogen og ved bekker. Barken er lys grå i fargen.

Dogwood


En annen av de beste Indiana trær for fyringsved er kornell. Dogwood produserer høy varme, er lett å brenne og produserer ikke tung røyk, ifølge Fire-Pit-And-Grilling-Guru.com. I tillegg er lett å dele denne løvtre. Splitting brensel gjør store vedkubber brukbare og bidrar til å fjerne unødvendig fuktighet før brenning, melder TheEcologist.org.

Dogwood har en tetthet på 70 prosent til 79 prosent og en varme indeks på 100 til 107, i henhold til Indiana Division of Forestry. Du kan finne dette treet i Indiana skoger, og fargen på barken er rødbrun til grå, ifølge ArborDay.org.