Hovudside

Slik fjerner du flekker fra din Carpet

by Walther

De fleste hjem har tepper, og mange av oss liker å holde våre tepper i god form. Dessverre, fra tid til annen vil vi klarer å søle noe på vår tepper som virkelig kan legge igjen en ekkel flekk hvis vi ikke hastverk med å rydde opp raskt. Bruk disse trinnene og enkelt fjerne de fleste flekker fra tepper på kort tid i det hele tatt.

Bruksanvisning


Slik fjerner du flekker fra din Carpet


•  Få forsyninger. Du kan finne alle de leverer det du trenger for å fjerne flekker fra tepper på apotek, jernvarehandel eller matbutikk.

•  Pre-behandle flekken. Spre en rikelig mengde salt på flekken. Saltet vil suge fuktighet fra tepper og absorbere mye av det før du rengjør det. Det vil også tjene til å absorbere mye av fargestoffer i flekker fra juice eller vin.

•  Fukt flekken med rengjøringsmiddel. La salt et par minutter til å arbeide og deretter spray flekken med rengjøringsmiddel. La rengjøringsløsningen minst flere minutter å sette og arbeid på flekken.

•  Pensle flekk fra teppet og bruke håndklær til å absorbere fuktighet. Bruk teppe børste med sirkelbevegelser for å børste flekken fra tepper. Re-spray etter behov gjennom hele renseprosessen. Bruk håndkle og klapp området for å fjerne overflødig fuktighet som penselen tepper.

•  La sted å tørke og deretter vakuum. Når området du har renset er tørr, bruker vakuum for å suge opp eventuelle gjenværende skitt og salt.

Tips og advarsler


  • Hjelp av børsten i sirkulære bevegelser som du dempe overflødig væske med håndkle vil gi deg de beste resultatene.
  • Test alltid vaskemiddel på en liten del av tepper, som en i et skap, for å være sikker på at den ikke bleke eller skade tepper før du bruker den til å fjerne en flekk.