Hovudside

Slik installerer en tre gjerde på en Hill

by Walther

Slik installerer en tre gjerde på en Hill

Bygge gjerder på typisk terreng kan virke enkelt nok, men å sette en opp på en ås eller brattere grad krever et par triks for å gjøre installasjonen så enkel som mulig. Installere spissede slik at de er i lodd, eller vertikalt flatet, vil gi din gjerdet styrken og det utseendet du ønsker. Holde toppene spissede i linjen er litt vanskelig, men håndterlig.

Bruksanvisning


•  Legg ut din gjerdet ved å binde et stykke Masons hyssing mellom to trepinner drevet ned i bakken, ett i hvert hjørne. Bruk legg hulls diggers å grave ett innlegg hull hver 8 fot. Gjør hullene 10 til 12 inches i diameter og 24 inches dyp, måle med et målebånd. Tre gjerder kan bygges til enhver høyde, men 6 meter er vanlig.

•  Sett en åtte fot 4-by-4 behandlet post og ½ pose med betong i hvert hull. Stå det første innlegget i høyre ende av gjerdet oppreist og tilsett vann til hullet. Bland betongen med et utklipp av trelast og sjekke posten for nivå foran til bak og side til side. Juster som nødvendig for å sentrere boble i indikatoren og pakke resten av hullet med jord.

•  Fest tre, behandlet 8-fots 2-av-fire horisontale rails til innlegget med en 3-tommers behandlet dekk skrue gjennom hver skinne i ansiktet av innlegget, ved hjelp av en drill. Plasser den øverste rail 4 inches under toppen av stolpen midt rail 32 inches under overliggeren og bunnskinnen 32 inches under midten rail.

•  Stand det andre innlegget i tråd oppreist og gjenta betong miksing og leveling prosessen. Pakk hullet med skitt og pakke det stramt for å holde innlegget oppreist før betongen stivner. Fest de tre horisontale skinnene til det andre innlegget, ved hjelp av én behandlet dekk skrue i hver skinne. Plassere dem i samme høyde på den andre innlegget som for første. Linje endene av skinnene opp med midten av den andre stolpe.

•  Fest tre 8-fots 2-av-4s til andre innlegget stanget opp til det første settet med tre rails. Stå neste innlegg oppreist og gjenta betong miksing og utjevning. Skru de ufestede ender av det andre sett av skinner til den tredje stillingen. Legg innlegg og rails til enden av gjerdet.

•  Start på høyre side av gjerdet for å legge til spissede. Still den første picket med sin høyre kant av picket foret opp med de riktige ender av skinnene og dens nedre enden berøre bakken. Kjør to 1 5/8 tommers behandlet dekk skruer gjennom picket i hver horisontal skinne, ved hjelp av drill. Stå den andre picket mot venstre side av den første picket og fest som for første picket. Legg spissede en av gangen til enden av gjerdet.