Hovudside

Hvordan virker en lav-Water Cutoff på en Steam Boiler arbeid?

by Walther

Hvordan virker en lav-Water Cutoff på en Steam Boiler arbeid?

Den lave vann cutoff komponent i en dampkjele er en enhet som er koblet til kjelen tanken. Det fungerer ved raskt å varme presise mengder vann til damp. Disse kjeler, som har bolig og industrielle applikasjoner, er mer utsatt for skader enn en tradisjonell kjele med vann. Cutoff system hindrer noen av de mest alvorlige typer skader ved automatisk å slå ned kjelen når det ikke fungerer som den skal.

Definisjon


Hvis vannivået i en dampkjele blir for lavt, vil vannet bli til damp for raskt og kjelen vil sitte igjen med en stor mengde av varmeenergi og ikke noe å absorbere det bortsett fra tanken og omkringliggende komponenter. Resultatet er alvorlig skade på kjelen, brenner og nærliggende systemer, med mulighet for en brannfare. Lavvanns cutoff systemet oppdager når vannet er nå lave nivåer som kan føre til dette problemet og stenger av systemet før eventuelle problemer kan oppstå.

Probe


Den primære sensor av kappeenheten er en sonde som strekker seg inn i tanken. Denne sonden opererer ved hjelp av en meget enkel prosess: Så lenge det er dekket med vann, fullfører den kretsen til cutoff kontrollpanelet. Hvis vannet faller under dette punktet, er kretsen brutt. Sonden kan ikke oppdage hvorfor vann kan ha falt til dette punktet, bare at kjelen er i fare.

Signal


Når kretsen er brutt, sender cutoff kontrollpanelet et signal til brenneren og kraftsystemer av kjelen. Dette signalet styrer løpende drift og slår alle systemene ned helt, hindrer kjelen fra å produsere varme som kan skade den. Noen kjeler har både primære og sekundære cutoff enheter som beskytter forskjellige deler av systemet, slik som tanken og pumpen.

Spesifikasjoner


Andre trekk kan være inkludert i vannet cutoff-enheten. Noen kan ha testknappene som automatisk teste ledningene for å sikre at alle tilkoblinger er skikkelig gjort, viser resultatene med en serie av LED-lys. Disse lysene kan også brukes som et symptom kontrolløren som kan indikere om sonden er skitten eller hvis vannstanden har faktisk gått ned.