Hovudside

Hvordan Clean Kitchenaid Hard-eloksert kokekar

by Walther

I likhet med andre merker av hardt anodisert kokekar, er Kitchenaid hardt eloksert kokekar aluminium kokekar som er spesielt behandlet gjennom en herdeprosessen. Denne prosessen fører til oksidasjon på aluminium, noe som gjør det sterkere enn ikke-anodisert aluminium. Hard eloksert kokekar er non-stick, men ikke har et belegg som kan skrelle, som andre typer non-stick kokekar. Du må likevel være forsiktig når du vasker denne type kokekar. Hard eloksert kokekar er holdbare, men likevel kan bli ripete av kraftige slipemidler.

Bruksanvisning


•  La kokekar avkjøles før vask. Hvis noen mat er fast på, anbefaler bortskjemt chef.com søker en pasta av natron og vann (1/2 kopp natron til 3 ss. Vann) og la dette sitte på sotete kokekar i minst 15 minutter før du vasker den kokekar.

•  Fyll kjøkkenvasken med varmt vann, og legger en ss. av flytende oppvaskmiddel som vasken fyller. Legg kokekar. Hvis du har flere store biter, gjør en brikke av gangen slik at de ikke borti hverandre.

•  Skrubb hard-eloksert kokekar, innvendig og utvendig med en myk kjøkken svamp. Stuck-på mat kan bli gnidd med en nylon kratt pad, men du bør ikke trenger å skrubbe for hardt. Skyll kjelen godt med varmt vann.

•  Tørk av kokekar med et mykt håndkle eller plassere kokekar i en skål drainer lufttørke.

Tips og advarsler


  • Kitchenaid.com anbefaler at du hånd vaske disse elementene bare. Ikke legg dem i en oppvaskmaskin.
  • Rachelray.com frarår å bruke skureputer, slik som stålull, på hard-eloksert kokekar.