Hovudside

Hvordan Edge Hage Din Senger med flaske Blocks

by Walther

Hvordan Edge Hage Din Senger med flaske Blocks

Glassflasker lage en billig, fargerik og uvanlig kanter for din hage banen eller blomsterbed. Ved hjelp av en rekke flaske farger og størrelser vil gjøre din skapelse unik, eller du kan bruke bare én type flaske for et mer harmonisk utseende. Du kan samle flasker ved å be venner og familie for å redde tomgodset, og spørre lokale restauranter, vin butikker eller barer om de ville være villige til å gi deg sine tomflasker.

Bruksanvisning


•  Mål lengden på veien eller seng du har tenkt på kanting. Konvertere til inches. Gjennomsnittlig vinflaske er tre inches bredt, så dele resultatet med 3 for å gi deg en idé om hvor mange flasker du trenger.

•  Skyll alle flasker, og fjerne etikettene. Du kan suge dem i varmt såpevann for å gjøre det enklere, og bruke et bakgrunns skraping kniv for å fjerne limrester.

•  Grav en grøft langs området du skal kant med flasker. Din grøft bør være minst 3 inches bred og 4 inches dyp. Jo dypere du graver, jo mindre av flasken viser.

•  Sett flasker halsen og ned i grøften slik at de er i en enda høyde. Plasser flaskene så de er bare rørende, og fylle på med skitt som du går til å holde flaskene på plass. Hvis du bruker forskjellige farger og størrelser av flasker, arrangere dem i en behagelig mønster.

•  Pack jord fast rundt det ferdige flaske grensen, deretter vann og la skitt bosette. Se etter eventuelle lav kapasitet, og fylle på med mer jord. Pakk tett.

Tips og advarsler


  • Ikke bekymre deg om å stille dine flasker opp nøyaktig likt. En litt asymmetrisk utseende vil legge til sjarm og særpreg av skaperverket flaske.
  • Vær forsiktig når du klipper eller arbeider i nærheten av din flaske kanter. Glassflasker kan brytes hvis truffet av en gressklipper eller spade.