Hovudside

Hvordan velge en Fence stil for en hage

by Walther

Hvordan velge en Fence stil for en hage

Gjerder har stor fortjeneste av å være mer umiddelbar enn hekker og rimeligere enn vegger. Det er grunnen til at de er så ofte valgt av utbyggere for nye egenskaper, og hvorfor de er ofte valgt igjen når de opprinnelige gjerder kommer til slutten av sin levetid. Closeboard og panel gjerder er populære, men forutsigbar. Det er nok av stiler å velge mellom, men så velg et gjerde som passer til din hage design, men praktisk for de formål du har i tankene.

Bruksanvisning


•  Definer dine fekting behov. Hvis du ønsker privatliv eller dyr prøvetrykk, må du velge en av de faste stiler. Men, hvis det er bare en grense-markør som er nødvendig, er det mange attraktive gjerder som ser stilig og vil ikke vises undertrykkende i en liten hage.

•  Velg en closeboard for funksjon når utseende spiller ingen rolle. Closeboard fekting er reist på stedet ved å spikre overlappende fjær kanter styrene til horisontale skinner allerede sikret å stout oppreist innlegg. Det er en sterk og sikker gjerde, men ikke særlig attraktiv - spesielt sett fra siden med skinnene.

•  Velg paneler for rask installasjon. Prefabrikkerte paneler er raske og enkle å montere og et populært valg for den grunn. Paneler er vanligvis ca seks fot lang og varierer i høyde fra ca 2 meter til 6 meter, vanligvis i en-fotsporene. Den sammenvevde eller overlappende platene er klemt mellom en ramme av sagtømmer. Den vevde stil er ikke så peep-bevis som overlappende boards.

•  Bruk blande seg fekting for styrke. Dette kombinerer styrke og en solid utseende med bedre vind-filtrering enn et solid gjerde (som kan skape turbulente virvler som kan være skadelig for planter). Den er konstruert av firkantede kanter boards som er spikret til de horisontale skinnene på alternative sider. Overlappende kantene gir mer privatliv, mens avstand dem lenger fra hverandre kan se mer dekorative.

•  Installer stakittgjerder for en romantisk land hage utseende. Stakittgjerder se bra ut i landet hager, men kan også være et smart valg for en liten by hage. Smale, vertikale blekner er spikret til horisontale tømmer, fordelt ca 2 inches fra hverandre. Du kan lage dem selv eller kjøpe byggesett med noen av den møysommelige arbeidet gjort for deg. Den enkleste formen for toppen av hver blek er et poeng, men du kan gjøre dem avrundet eller velge en mer ytre spir form. Et stakittgjerde kan stå i naturlig tre farge, men de ser spesielt smart malt hvit. Fordi det vanligvis er relativt lav, og du kan se masse hage gjennom god avstand blekner, betyr det ikke dominere hagen på samme måte som en høy, solid gjerde.

•  Bygg ranch-stil fekting for store områder. Ranch-stil gjerder består av brede horisontale skinner festet til stout oppreist innlegg. De er vanligvis ganske lav, og ofte består av bare to eller tre rails. Hvitmalt tre er et populært materiale, men Slipe ned plast ekvivalenter er veldig overbevisende og lett å vedlikeholde. For en stor flate gir de en klar grense uten å bli en visuell hindring. Dessuten er regn og sol skygger ikke skapt på den måten som skjer med flere solide gjerder.

•  Velg kjedeleddet for å beskytte mot skadedyr. Kjettingleddet ikke er en estetisk valg, men det er meget praktisk og en effektiv barriere for dyr.

Tips og advarsler


  • Vurdere kjæledyr og barn før du velger et gjerde særpreget stil navnene på bestemte gjerdetyper kan variere fra land til land.
  • Konsultere nabolaget foreningen og dine naboer for å informere dem om dine gjerde valg, dersom det er hensiktsmessig.