Hovudside

Trær med røtter som vil infiltrere Septiktank

by Walther

Trær med røtter som vil infiltrere Septiktank

Avløpsvann later et hjem via en "lateral" linje - et rør som kobler avløp til offentlig kloakk viktigste, septiktank eller kloakk. Over tid kan skifte jord eller jordskjelv skade skille eller knekke en sidelinje. Røtter fra nærliggende trær infiltrere røret, og skaper tilstopping og tilstoppede avløp. Sidelinjen må da rengjøres med en dreneringsskrue. Den beste måten å unngå problemet er å ikke plante trær med aggressive rotsystemer nærheten septiktanker, avløp felt eller vannrør.

Slektstre Vekst


Ulike arter av trær har ulike typer av rotsystemer. Noen er fine og kompakte. Men flertallet av trær stede rotsystemer som strekker seg utover og ned i balanse med den øverste vekstmønster av treet. Visualisere røttene så bredt som kalesjen av treet og så dypt som høyden på treet. Ved etablering av en ny septiktank, alltid holde trær minimum 100 meter fra avløpet feltet. Trær med aggressive røtter bør plantes mye lenger vekk fra feltet.

Populus


Aspens, popler og Cottonwoods stede brede-spredning, enorme rotsystemer som sprer, søker fuktighet. Disse trærne er noen av de verste trær å plante nær septiktanker, avløp felt, hjem stiftelser, fortau og innkjørsler. Deres aggressive rotsystemer hjelpe treet overleve i sitt opprinnelige miljø, men de fort bli et problem i urbane landskapet design.

Ulmus


Alm er løvskog og semi-løvtrær i anlegget familien Almefamilien. American Elm (Ulmus Americana) er en populær og mye plantet landskap tre funnet i parker, langs bygater og i hjemmet landskap. Staselige og elegante, alm gir velkommen skygge og visuell interesse, men bør ikke plantes nær septiktanker, rør eller vann funksjoner. Elms utvikle dype og utbredte røtter som utøver ekstremt press, bryte rør og invadere kloakksystemer.

Salix


Piletrær har aggressive, utbredt rotsystemer som hardnakket søker vann. Gi en grasiøs aksent når plantet langs bekker eller dammer, piletrær er attraktive landskapselementer. Plantet i nærheten av en septiktank, vil selje skape en rot problem. Alle arter av piletrær bør unngås nær septiktanker, stiftelser eller vannledninger.

Flere Trees å unngå


Unngå å plante bambus, bøk, banyan, fiken, sypress, valnøtt, sølv og rød lønn trær nær septiktank og avløp feltet. Alle har dype og aggressive rotsystemer som vil infiltrere og ødelegge dine rør og septiktank system over tid. Fruktbærende trær bør også unngås i nærheten av septiktank system. Frukten kan være forurenset av lekker kloakk og er usikre til konsum.