Hovudside

Hvordan Grow en Red Spider Lily

by Walther

Rød edderkopp lilje, eller Lycoris radiata, er en del av Amaryllidaceae familie og ofte referert til av mange navn, blant orkan lilje, overraskelse lilje, magi lilje, naken dame, Guernsey lilje, oppstandelse lilje og skole lilje. Denne høsten blomstrende lilje blomstrer vil plutselig dukke opp i løpet av høyden av den årlige orkansesongen og vare i to uker eller mer. Native til Japan og Kina, røde edderkopp liljer vokser best i US Department of Agriculture hardførhet soner 7-10 og krever lite stell gang plantet.

Bruksanvisning


•  Clear en planting området i høst som gir full sol til delvis skygge og godt drenerende jord. Tillate en 1 kvadratmeter område for hver rød edderkopp lilje pære.

•  innlemme 3 til 4 inches av organisk materiale, som for eksempel kompost, alderen gjødsel og godt råtnet bladene i planting området for å berike jorda. Bland i jorden til en dybde på 12 inches, og deretter rake området nivå.

•  Grav en 5-tommers hull for hver rød edderkopp lilje pære og plass hullene 12 inches hverandre. Plasser en pære i hvert hull og dekke med jord. Mette jord med vann for å bosette pærene på plass.

•  Legg til en 3-tommers lag av mulch rundt plantet pærer for å hindre ugress i å vokse. Bare vanne den røde edderkopp liljer under blomstringen periode hver høst, hvis nedbøren er mindre enn 1 cm per uke.

•  La plantene til å dø tilbake naturlig på våren mens de er sovende. Grave opp og dele de røde edderkopp lilje pærer i løpet av sommeren hvert par årene.

Tips og advarsler


  • Røde edderkopp liljer trenger ikke noen form for gjødsel eller til og med jevnlig vanning gang etablert, ifølge University of Florida.