Hovudside

Hvordan bli kvitt av hvitt støv i en luftfukter

by Walther

Hvordan bli kvitt av hvitt støv i en luftfukter

Den hvite støvet som vises på overflaten av luftfukteren er resultatet av mineraler i vannet du bruker. Disse mineralene slipper ut i luften og bosette tilbake på enheten. Selv ikke skadelig, det kan være rotete, men å bli kvitt støvet ISNA € ™ TA vanskelig prosess. Fjerne det med en enkel tørk-ned, og holde den fra tilbakevendende med en endring vann, en mer konsekvent rengjøring syklus for din enhet og den mulige tillegg av en demineralization patron.

Bruksanvisning


•  Slå av og koble luftfukteren fra stikkontakten. Tømme vannet fra enheten.

•  Bruk en børste til å rense både innsiden og utsiden av luftfukter for å fjerne alle tilstede støv. Deretter bruker en cleanser skapt ved å blande vann med en lik mengde av 3 prosent hydrogenperoksid. Skyll enheten ut tre ganger med vann fra springen før tørking og etterfylling.

•  Fyll luftfukter sikkerhetskopiere ved hjelp av flaske destillert vann. Destillert vann har et lavere innhold av mineraler enn andre flasker eller trykk farvann, senke dannelsen av skalaen som forårsaker hvitt støv på luftfukteren.

•  Fest en demineralisering patron til enheten etter Manufacturera € ™ s instruksjonene for å felle mineraler i vannet før spredning. Dette holder mineraler fra å bli sluppet ut i luften.

Tips og advarsler


  • Tømme ut en mobil luftfukter hver dag, og tørk av overflaten med en ren klut før påfylling å redusere mikroorganisme vekst. På den tredje dagen, skrubbe luftfukter ren med en børste før tørking overflaten og påfylling enheten.