Hovudside

Hjem tiltak for å frastøte Mus

by Walther

Hjem tiltak for å frastøte Mus

Mus i hjemmet skape kaos ved å skape urent forholdene for din familie og ødelegge din eiendom. Å bli kvitt dem innebærer vanligvis ved hjelp av feller eller gift. Noe som gjør at musene ikke kommer tilbake til ditt hjem er neste jobb å takle. Det er flere hjem rettsmidler som arbeider for å frastøte gnagere.

Rengjøring og forsegling


Opprettholde et rent hus er en av de enkleste måtene å holde mus fra å gjøre seg hjemme. Lagre alle matvarer i solid, lukkede beholdere som holder mus fra sniffing ut eller tilgang til et måltid. Forsegle eventuelle hull, sprekker eller hull i gulv, yttervegger eller rundt rør som gir mus en enkel inngang inn i ditt hjem. Ikke undervurder en mus evne til å presse gjennom selv de smaleste av sprekker. Hvis du tidligere har hatt mus i huset, grundig rengjort noen områder der de kan ha gått til å fjerne ethvert spor av avfallet sitt, noe som kan tiltrekke seg andre mus.

Møllkuler


Mus har en sensitiv luktesans, så offensive dufter kan bidra til å holde gnagere i sjakk. Mus misliker stikkende lukt av møllkuler. Slippe noen møllkuler i noen kjente inngangshull og forsegle dem stengt. Sprinkling møllkuler rundt grunnlaget for ditt hjem avviser også mus. Forsiktig: Mothballs er giftige, så ikke la dem i områder der dyr eller små barn kan nå dem.

Urter og blomster


Lukt av visse urter og blomster sender mus kjører i motsatt retning. Mus bryr seg ikke for mange sterke-duftende urter. Peppermynte og andre mynte dufter fungere godt for å avskrekke mus. Du kan finne mange av disse luktene i olje form; bare spray olje rundt stiftelser og baseboards å frastøte mus. Planting påskelilje pærer og malurt bidrar til å holde mus unna. Planter i allium familie, for eksempel løk og purre, avskrekke mus fra å komme inn i en hage i tillegg.

Andre Creatures


En sikker måte å sikre mus ikke holde seg i nærheten, er å invitere inn sine fiender: andre dyr. Katter naturlig byttedyr på mus, og så gjør noen hunder, så vedta en ny familie kjæledyr kan dempe gnagerbestandene inne og ute. Vær oppmerksom på at ikke alle katter er født til å være mousers, imidlertid. Slanger, ugler og andre rovfugler også spise mus, så velkommen og oppmuntre disse ville felle i miljøet.