Hovudside

Hvordan Wire karbonmonoksid detektorer

by Walther

Kullosforgiftning er ansvarlig for over 250 dødsfall hvert år, men det kan forebygges. Alt du trenger er en karbonmonoksid detektor i ditt hjem. Denne enheten er så viktig, at i mange stater, er en karbonmonoksid detektor som kreves for å bli installert før et hjem kan kjøpes eller selges.

Karbonmonoksid kan bygge opp i et hjem gjennom en rekke måter. Tett skorsteiner, bærbare gass eller parafinovn, dårlig ventilert vedovner og selv gass-brenning apparater som tørketrommel eller varmtvannsberedere kan være feil. Selvfølgelig er eksos fra en kjørende bil annen stor gjerningsmann.

Å bidra til å beskytte familien mot dette luktfri, usynlig morder, her er hvordan ledning karbonmonoksid detektorer.

Bruksanvisning


En karbonmonoksid detektorer kan kjøpes i skjemaet batteridrevet, men for nonstop beskyttelse, kjøpe en som er drevet av elektrisitet med batteriet som en backup. Din karbonmonoksid detektor bør mates direkte fra panelet, som betyr at du bør ikke plukke opp en feed fra en annen kilde, men kjøre ledningen direkte fra panelet til detektoren. For detaljer om hvordan du gjør det, sjekk ut linken i Resources nedenfor.

•  Bestem hvor du skal installere karbonmonoksid detektoren. I de fleste stater er det nødvendig å ha det installert rett utenfor soverommene. Hvis du har et multi-room house, kan du bli bedt om å installere ett i hver etasje. Sjekk med ditt lokale kommunale bygg om sikkerhetskoder i ditt område.

•  Med din plassering valgt, skissere veggboks med en blyant på veggen eller i taket. Deretter bruker gips så å klippe ut omrisset. Bruke ikke-metalliske fisk tape for å hjelpe kjøre den nye kretsen fra det elektriske panelet. Hvis du trenger veiledning på å kjøre ledning over taket eller mellom etasjene, er lenkene nedenfor i Resources.

Ikke gjør ledningstilkoblinger på panelet ennå, som er den siste delen av jobben. For nå, la ledningen ut av det elektriske panelet. Installere den gamle arbeids boks med ca 6 inches av NM kabel som kommer ut av det.

•  På dette punktet, skal vi gå videre til kabling av detektoren. Bruk elektriske wire strippers for å fjerne den ytre kappe av isolasjon. Dette vil avsløre de tre individuelle ledninger. Bruk wire strippere til å fjerne ca 3/4 inches av isolasjon fra hver ledning.

•  av karbonmonoksid detektoren kommer vanligvis med et ledningsnett. Ta den grønne ledningen på ledningsnettet og koble den til den grønne eller uisolerte ledningen i veggboks.

Deretter tar den hvite ledningen på ledningsnettet og koble den til den hvite ledningen i veggboks.

Til slutt, ta den sorte ledningen på ledningsnettet og koble den til den sorte ledningen i veggboks.

•  Kontroller at alle ledningstilkoblinger er stramme og vikle en stripe av elektrisk tape rundt hver enkelt. Neste, mate ledningsnettet gjennom tilgangshullet på karbonmonoksid sin bakplate. Fest bakplaten til veggen boksen ved hjelp av skruene som fulgte med den.

•  Koble den mannlige og kvinnelige ledningsnettet kontakter og smekk karbonmonoksid detektoren på sin bakplate. Sett inn reservebatteri.

•  Tilbake på det elektriske panelet, gjøre tilkoblinger (igjen, er lenken nedenfor hvis du trenger hjelp). Slå bryteren på og sjekke detektoren å sørge for at strømlampen lyser Trykk på "test" for å teste karbonmonoksid detektoren. Hvis du hører alarmen, du er klar.

Tips og advarsler


  • Kjøper bare karbonmonoksid detektorer som har den Underwriters Laboratories Inc. etikett (UL). De holder seg til UL Standard 2034, noe som betyr at de er satt til å varsle før nivået av CO i ditt hjem når 100 deler per million over 90 minutter, 200 deler per million over 35 minutter eller 400 deler per million over 15 minutter. Dette gir den gjennomsnittlige friske voksne nok tid til å gå ut av lokalene trygt.