Hovudside

Hva Gulv rengjøringsmidler kan brukes i en Hoover FloorMate?

by Walther

Hoover FloorMate er designet for bruk på harde gulv, men inneholder mange av de samme funksjonene som selskapets teppe rengjøringsmidler, inkludert roterende børster, doble rensetanker, bred rengjøringsbredde og spesielle alternativer som en nal til tørre gulv raskt. Enheten bruker rengjøringsmiddel og vann for å rengjøre gulv men bare bruk av anbefalte rengjøringsmidler er godkjent med FloorMate. Bruk av andre typer rengjøringsmidler eller stoffer kan maskinens oppheve garantien.

Anbefalt Cleaner


Hoover anbefaler bruk av Hoover Hard Floor vaskemiddel med FloorMate enhet. Klem utløserknappen på tankrengjøring og fjerne det fra baseenheten, og fjern deretter hetten og snu den. Fyll med minst 2 oz. av Hoover Hard Floor Vaskemiddel og hell i tanken. Fyll resten av tanken med rent, varmt vann til "Fyll" -linjen.

Flis og Grout


Når du bruker FloorMate for rengjøring av fliser og fugemasse, anbefaler selskapet å bruke Hoover Tile & Grout vaskemiddel. Dette vaskemiddel er ment å rengjøre fliser uten å etterlate en voksaktig rester og fjerner flekker på flisen mens lysere fugemasse.

Tregulv


Det er viktig å bruke bestemte rengjøringsmidler når du rengjør tregulv, som visse typer rengjøringsmidler kan legge igjen en rest på tregulv eller kanskje til og med skrape eller skade tregulv. Hoover Wood Oil Soap er designet for bruk på harde tregulv, ikke laminat, og er trygt for bruk i FloorMate apparatet.

Multi Floors


En annen type vaskemiddel som er godkjent for bruk i en Hoover FloorMate er selskapets fler gulvet vaskemiddel, som kan brukes på tregulv, fliser, laminat og andre harde overflater. Som med de andre Hoover rengjøringsmidler, kan dette vaskemiddel finnes på de fleste hjem detaljhandel og jernvareforretninger for kjøp.