Hovudside

Hva Cleaners kan brukes på tregulv?

by Walther

Hva Cleaners kan brukes på tregulv?

Mest tregulv i dag er ferdig med en topcoat kjent som en polyuretan. Den polyuretan blir veldig vanskelig; som beskytter hardwood. Dette polyuretan kommer også i mange sheens (satin, semi-gloss og gloss). Fordi sheen er en del av finish i din topcoat, trenger du ikke å bruke noe spesielt eller dyrt å oppnå et rent skinnende utseende for dine gulv.

Plukke opp Dust


Det er alltid best å bruke en mopp som er laget av mikrofibermateriale, slik som Swiffer. Dette vil holde gulvene blir ripete og microfiber er utformet for å løfte og absorbere skitt fra gulvet.

Varmt vann


Varmt vann med en myk, fuktig klut eller mopp er anbefalt av mange fagfolk. Hvis gulvet er ferdig med en halvblank eller høyglans, anbefales det at du rengjør gulvet med hånden, slik at du kan unngå striper som ofte kommer med en mopp og har en tendens til å være mer merkbar med blankere etasjer.

Eddik og varmt vann


Eddik, vann og en myk klut eller mopp som er godt ringt ut vil holde tregulv ser rent og dette billig renere er også anbefalt av mange parkettgulv fagfolk. Bland halv kopp vann til 1 liter varmt vann.

Kommersielle produkter


Det er mange kommersielle rengjøringsmidler tilgjengelig på markedet i dag. Alltid gjøre research før du bruker en på gulv.

Varmt vann og Utvannet Windex


1/4 kopp Windex og en gallon av varmt vann ren og skinne løvtre godt. Imidlertid er Windex ansett som et slipemiddel kjemisk. Det er viktig at Windex er sterkt utvannet og aldri igjen sitter på tregulv.