Hovudside

Hvordan Kill eviggrønne trær

by Walther

Hvordan Kill eviggrønne trær

Eviggrønne trær er en type tre som holder sine grønne blader eller nåler hele året. Hvis du har en eviggrønn som du ønsker å bli kvitt, kan du fjerne det på flere måter. Store trær må kuttes ned, men vil du fortsatt trenger å forholde seg til stammen. Frøplanter og mindre trær kan fjernes fra bakken med en spade, men røttene er noen ganger vanskelig og holde treet ned. Killing treet først kan bidra til å svekke røttene, noe som bidrar til å fjerne de mindre trær, samt stubber fra større funn.

Bruksanvisning


•  Hell en stor mengde av rock salt rundt foten av treet hvis du ikke ønsker å ha noe å vokse i området for en stund. Salt vil drepe vegetasjon og selv eviggrønne trær, men det også gjør jorda ubeboelig. Bruk den med dette i tankene. Avhengig av størrelsen på treet, må du kanskje alt fra 1/2 kopp til flere kopper med salt.

•  Gjør et stort kutt i treet nær bakkenivå og vente. Dette vil ta litt tid og tålmodighet, og det fortsatt ikke fungerer. Hva du håper på er at en sopp vil finne sin vei inn gjennom kutt og sakte drepe treet.

•  Kutt treet ned med en motorsag eller øks. Når det er ned, drepe stubben. Mange trær kan spire ny vekst fra stammen fordi stammen ikke alltid dø bare fordi hoveddelen av treet er borte. Bore hull i den øverste overflaten av stubbe og hell en kjemisk stubbe drapsmann i hullene, så vel som over hele resten av veden. Disse kubbe mordere er laget av forskjellige kjemikalier, slik som glyfosat-baserte ugressmidler eller triclopyr.

•  Hold området overwatered og overfertilized. For vanning, holde jorda soggy-fuktig å starte rot råtne. For befruktning, foreslo dobbelt så mye på pakken av gjødsel, og dobbelt så mange ganger du har brukt det i løpet av året.