Hovudside

Kan du Gjenbruk Soil Etter Melete Bugs Kill Your Plant?

by Walther

Gjenbruk av jord fra en potteplante som har tapt kampen med en melete bug infestation er risikofylt virksomhet. Mens melete bugs ikke er kjent for å spre noen sykdommer fra plante til plante, kan tilstedeværelsen av enda en melete bug eller melete bug egg mener oppblomstringen av skadedyrangrep, og det lett kan spre seg til hver plante i ditt hjem.

Melete Bugs


I aphid familie, er melete bugs suger insekter som gjennomborer de myke delene av en plante og beiter på saft. Siden kroppene deres er i stand til å behandle store mengder sukker i plantesaft, skille ut de overskytende i form av honningdugg. Honning er klebrig, innholdsrik og havner veksten av svart sotet mold. Det er ofte det første tegnet på et skadedyrproblem. Identifisere melete bugs som kilde ved sin voksaktig, bomullsaktig belegg som er nesten ugjennomtrengelig av de fleste plantevernmidler.

Jord Melete Bugs


Selv om planten er død, gjøre visse en del av problemet ble ikke heie melete bugs. Disse finnes under jord og fôr på en plantens røtter snarere enn dens løvverk. De krever vanligvis et plantevernmiddel fukt for å eliminere dem, og ofte, hvis bare ett anlegg er berørt, er det lettere å forkaste jord enn å risikere en re-angrep. Root melete bugs spres lett fra plante til plante gjennom dreneringshull i potter, eller gjennom vanningsanlegg.

Kontroll


Avhende infiserte planter og jord er de sikreste middel for å være sikker på at de melete bugs ikke spre seg til andre planter. Det er vanskelig å være sikker på at alle spor av melete bugs i form av voksne kvinner, bevingede voksne menn, nymfer og egg er helt borte fra jorden

Kasseroller


Hvorvidt du bruker jord igjen fra det berørte anlegget, ta den ut av potten og grundig vask potten. Etter om det er tegn til bugs. Du kan også kompost jord for fremtidig bruk, så lenge du gir det nok tid i komposthaugen for å drepe eventuelle gjenværende melete bugs. Riktig kompostering teknikker og tilstrekkelig tid vil drepe eventuelle uønskede igjen i jorda.