Hovudside

Hvordan å drepe mold på Betong

by Walther

Muggvekst er vanlig på betong i fuktige områder, som for eksempel kjellere. Mold er et problem ikke bare fordi det gir av en særegen, ubehagelig lukt, men også fordi det er en helsefare. Av denne grunn, å kvitte seg med formen kan være en alvorlig sak. I noen tilfeller bør mold kontroll utføres av spesialister som eier rett type utstyr og som vet hvordan bli kvitt mugg trygt. I mange andre tilfeller, men kan hus ta vare på mindre mugg problemer.

Bruksanvisning


•  Sett på en støvmaske og vernehansker. Bland varmt vann og vaskemiddel eller såpe i en ren bøtte. Mengden av vaskemiddel eller såpe til bruk vil variere avhengig av hvilket produkt så følg instruksjonene på etiketten.

•  Hell nok av denne oppløsning for å gjennomvåte gulvet. Skrubb betongen med en sopelime. Dette vil løsne muggsporer og skitt fra overflaten.

•  Tøm bøtte med såpevann i en vask. Fylle den halvveis med rent vann. Gå over den våte betongoverflate med en tørr svamp mopp. Skyll det ofte i det rene bøtte med vann.

•  Ventiler området. Tømme bøtta igjen, og deretter fylle den med 10 deler rent vann og en del blekemiddel.

•  Dypp moppen hodet i blekemiddel og vann. Mopp hele betonggulvet. Dette vil drepe eventuelle gjenværende, live muggsporer.

Tips og advarsler


  • Hvis du har tilgang til en våt / tørr vakuum, kan du bruke denne i stedet for svamp mopp for å rydde opp i såpe water.For betong vegger, mold-drapet prosessen er den samme. Bare bruk en håndholdt kratt pensel og svamp i stedet for mop.For kjellere og andre områder med fukt problemer, vurdere å kjøpe en avfukter for å holde mugg fra blomstrende.
  • Være helt sikker på at vaskemiddel eller såpe du bruker før du bruker blekemiddel ikke inneholder ammoniakk. Når blekemiddel blandes med ammoniakk (enda et spor), giftig røyk er released.Mold kan forårsake alvorlig sykdom hos noen mennesker. Fordi selv døde sporer kan føre til problemer, bør alvorlige husholdning mold problemer alltid håndteres av fagfolk.