Hovudside

Nødvendig Avstand mellom en Pool og en Tiki Hut

by Walther

Nødvendig Avstand mellom en Pool og en Tiki Hut

Installere en tiki hytte ved siden av bassenget kan skape en avslappende, tropisk paradis i din egen bakgård. Ditt paradis, men må fortsatt holder seg til kommunale koder. Disse forskriftene kan variere betydelig fra ett fylke eller by til den neste. I noen byer er minst 5 meter kreves mellom bassenget og andre strukturer. Sjekk med din lokale kode inspektør for å verifisere hva byggeforskrifter gjelder for din tiki hytte.

Byggeforskrifter


Byggeforskrifter variere betydelig fra ett samfunn til den neste, men er viktig å følge når du legger til en struktur til din bolig. I noen tilfeller må din bolig basseng være minst 5 meter fra en hvilken som helst struktur, inkludert et skur, garasje eller hus. Men den lokale inspektør kan gjøre unntak eller har varierende definisjoner av hva denne strukturen kan være. Noen byer kan også kreve din bassenget for å ha en fri dekk på alle sider, må si hytta plasseres minst 4 meter unna.

Tiki Huts


Avhengig av størrelsen på tiki hytte, kan lokale forskrifter krever du å få en tillatelse for bygging. Du må kanskje gi en plan med all informasjon om strukturen og dens plassering og få dette godkjent av din kode inndriver. Mange tiki hytter er designet for plassering direkte i nærheten av et basseng eller på en kortstokk. Men det er ansvaret til kjøperen å overholde lokale byggeforskrifter. Noen selskaper kan hjelpe deg med theprocess å få strukturen godkjent for plassering ved siden av bassenget.

Byggeforskrifter


I mange byer, byggeforskrifter setter regler om hvor en skur eller annen struktur kan bli plassert. Tiki hytter og andre strukturer over en viss størrelse kan kreve tilbakeslag fra den bakre verftet linje med huset ditt. Dette er så strukturen ikke hindrer utsikt fra andre egenskaper. Selv om det er ingen regler i ditt område om nærhet til bassenget, kan det fortsatt være regler om nærhet til nabo meter. Hvis du ikke tror din tiki hytte overholder regelverket, bør du likevel vurdere å snakke med koden håndhever. De vil ofte gjøre unntak og se på den spesifikke scenario.

Installasjon


Tiki hytter kan ha en rekke bruksområder, som fungerer som barer, kjøkken, bad eller bare et sted å holde ut i solen. Du kan gjøre det praktisk å bassengbrukere eller sette den bort fra utvalget for bedre klaring. I alle fall bør du aldri installere tiki hytte på et sted som kunne hindre vanlig trafikk ved bassenget. En stram passform kan føre til en farlig layout og kanskje ikke den mest praktiske design. Den smarteste måten er å holde seg til sikkerhet.