Hovudside

Økologiske urter og krydder i Bulk

by Walther

Økologiske urter og krydder i Bulk

Bruke økologiske urter og krydder er en miljøvennlig måte å forbedre din matlaging. Kjøpe eller dyrking av disse urter og krydder i bulk har sine risiko og fordeler.

Innkjøp vs. Økende


Økologiske urter og krydder er tilgjengelig hos din lokale helsekostbutikker, samt flere dagligvarekjeder. Imidlertid kan kokker med ekstra tid ønsker å dyrke sine egne urter. Når de er høstet, urter kan hakket, tørket og lagret i bulk for senere bruk. Pass på at ingen plantevernmidler, ugressmidler eller andre kjemikalier brukes under økende, eller produsere vil ikke lenger kvalifiserer som organisk.

Pros


Økologiske urter og krydder kjøpt eller dyrket i bulk har flere åpenbare fordeler. Pound for pound de er mye billigere enn å kjøpe krydder i små mengder, og selve volumet sikrer at du alltid har nok på hånden når du trenger det. For hjemmelaget gave-giver, bulk krydder og urter er svært nyttig i å sette sammen hjemmelaget suppe og bakemikser.

Cons


Fordi urter og krydder mister sin styrke over tid, kan kjøpe i bulk ikke være det beste alternativet for ingredienser som sjelden brukes. Å hindre staleness, unngå å kjøpe pre-bakken krydder; i stedet velger valg som hele kanelstenger og muskat frø. Slipe disse større urter og krydder i en kaffekvern før bruk for en friskere, mer potent smak.