Hovudside

Hvordan å vanne en Dwarf Orange Mens det er Blooming

by Walther

Mens de fleste appelsintrær er ikke store, voksende mellom 6 og 20 meter høy, er det enda mindre dverg varianter. Dverg appelsintrær er miniatyr oransje planter som ofte er dyrket i beholdere slik at de lett kan flyttes fra innsiden til utsiden når været tillater det. Fordi appelsiner er semi-tropisk frukt innfødt til Asia, de kan ikke håndtere vær mindre enn 32 grader Fahrenheit. Hvis din dverg oransje blomstrer, kan det likevel bli vannet akkurat som det er noen annen tid på året.

Bruksanvisning


•  Undersøk jorda rundt foten av treet. Hvis det er fuktig, blir treet ikke trenger vann. Hvis jorden virker tørt på overflaten, stikke en finger inn i jorden til en dybde på 2 til 3 inches. Hvis jorda er tørr på den dybden, tilsett nok vann for å fukte den.

•  Hold en hageslange ved foten av treet og slå på vannet, hvis du har en dverg oransje plantet i bakken. Tilsett ca 1 cm vann til jorden rundt foten av treet. Vann treet to til tre ganger i uken i varmt vær og en gang i uken i kaldt vær for å holde jorda fuktig.

•  Hell vann fra en vannkanne i potten av en beholder voksende dverg appelsintre. Tilsett nok vann til at noen drypper ut av bunnen av beholderen.