Hovudside

Hvordan Deep Skulle Sand Være på en Aboveground Pool?

by Walther

Hvordan Deep Skulle Sand Være på en Aboveground Pool?

Fundameter svømmebasseng tilbyr en måte å eie en fin svømmebassenget uten å bryte banken. Installere en aboveground Svømmebassenget er også en mindre skremmende oppgave enn å installere en i bakken basseng. Selvfølgelig, riktig installere en over bakken svømmebassenget fortsatt krever litt arbeid, herunder å grave et grunt hull for å imøtekomme bassenggulvet. Når hullet for en over bakken pool er gulvet er gravd, er det vanligvis polstret med et lag av sand før bassenget er installert.

Sand Dybde


Sand er den anbefalte grunnmaterialet hvorpå en aboveground bassenget bør sitte. Sand brukes under en aboveground pool å beskytte bassengets vinyl liner fra steiner og gjenstander som kan rive duken. Også, sand under en aboveground pool fungerer som demping for sin etasje, noe som gjør det mer behagelig for føttene. Standarden dybde av sand som skal brukes under en over bakken pool etasje er 2 inches.

Andre Padding


I mange tilfeller vil aboveground pool eiere også installere en slags filtlignende eller gummiert polstring over en over bakken pool sand base. Ekstra polstring over sanden som brukes vil bidra til ytterligere å beskytte en aboveground bassengets liner gulvet fra mulige rips og tårer. På tidspunktet for offentliggjøring, er prisen for polstring for en typisk 18 fots runde aboveground pool omtrent $ 80. Sjekk alltid instruksjonene som fulgte med den over bakken basseng før du installerer noen form for ekstra polstring, skjønt.

Type og Volume


Bruk murverk sand som grunnmaterialet for en over bakken svømmebassenget. Påse at eventuelle sand du bruker er fri for rusk som kvister, steiner eller noe annet som kan punktere, rive eller rive et basseng vinyl liner. En gjennomsnittlig 18-fots runde aboveground svømmebasseng krever ca 3 tonn eller 2,5 kubikkmeter sand for å gi en 2-tommers basen. Kostnaden for en kubikk yard av murverk sand varierer, men $ 48 er omtrent gjennomsnittlig.

Betraktning


Bestille sand for bassenget base ved verftet, ikke etter vekt. Sand kan holde på fuktigheten, og hvis du kjøper den av tonn, og det er fuktig, vil du ikke være å kjøpe nok sand for din aboveground basseng base. Legg sanden for en over bakken pool sin base ved bassenget sentrum og spre den utover derfra. Til slutt, jevne ut sanden du har lagt ned for å tjene som din pool gulvets padding før du legger den pool liner over det.