Hovudside

Custom Home Spa Enclosure Ideer

by Walther

Custom Home Spa Enclosure Ideer

Et utendørs spa kabinett gjør et hjem eieren å nyte luksusen av en badestamp uten å redusere plass inne i hovedhuset. I tillegg skjuler et lukket rom spa-brukere fra naboer og beskytter dem fra værforhold, slik at helårsbruk.

Glass


Et hjem spa kabinett med store glassvinduer tillater brukere å nyte kontrollerte innendørs forhold mens du ser på verden utenfor. Eksempler på dette designet som inkluderer en stor glasskuppel eller et glasshus stil, med tre eller metall rammer for å støtte glasspanelene. Design ordninger som bruker naturlige farger som hvit, tan eller sand fungerer så bra med denne stilen. Et glass kabinett passer noen ikke bekymret for nysgjerrige naboer. Som et pluss, trenger naturlig lys gjennom glasset i løpet av dagen, kutte ned på elektriske kostnader ellers brukt på belysning.

Moderne


For et moderne utseende, kan spa kabinett innlemme en moderne stil med rene linjer og noen dekorasjoner. Byggherren kan bruke tre som hovedkonstruksjonsmateriale for vegger og vindusrutene, setter i tre skyvedører og legge stein aksenter på vegger og gulv. Naturlige maling ordninger som grått, mosegrønn eller beige ville fungere godt for denne utformingen. På grunn av kabinettet er vanlig stil, kan byggherren ende opp med å bruke mye mindre på den.

Grand


Selv om spa-kabinetter er vanligvis små, det betyr ikke at de må være ren. Designe ditt kabinett for å ligne en liten chateau eller katedralen. Byggherren kan bruke funksjoner som franske dører, stor takhøyde og store søyler for å kle seg i kabinettet. Klipper og detaljer av messing hardware ville alle dress slik design. Utbygger bør være forsiktig med å bruke for mange dekor elementer for å unngå en titt over-the-top.