Hovudside

Hvordan Grow Frukt og grønnsaker i Bermuda

by Walther

Hvordan Grow Frukt og grønnsaker i Bermuda

Bermuda er et territorium Storbritannia ligger i Atlanterhavet. En hyppig reisemål for turister, har Bermuda et subtropisk klima og mottar ca 50 inches av regn hvert år. Det er innen USDA anlegget hardførhet sone 11, som omfatter de karibiske og tidvis deler av Sør-Florida. På grunn av Bermuda ekstern plassering, er det svært få planter endemisk til øya. Snarere, ifølge Bermuda Flora, frukt og grønnsaker har blitt introdusert til øya i hundrevis av år, og noen har naturalisert. Ifølge Bermuda Online, frukt og grønnsaker, spesielt de lokalt dyrket, er dyre i Bermuda på grunn av den begrensede voksende plass og små kommersielle avlinger.

Bruksanvisning


•  Velg grønnsaker og frukt som ikke har en chill krav. Som Bermuda været er halvtropisk, vil disse plantene ikke får det kalde været de trenger for å sette frukt. Frukt å vokse inkludere banantrær, avokado, laurbær druer, labb labber og sitrus. Banantrær ble introdusert til Bermuda i 1616, og nå 300 varianter vokser på øya. Bermuda klima er spesielt gunstig å dyrke løk. Andre grønnsaker som trives er meloner, gulrøtter, bønner, tomater og løk. Caucus carrota sativa er en kultur av gulrot som er dyrket utelukkende i Bermuda; regjeringen ikke tillater import av noen annen gulrot. Bermuda kassava, en rot avling ligner på en yam, trives i Bermuda jord og brukes i mange Bermuda oppskrifter.

•  Velg en solrik beliggenhet i hagen din med ly fra vinden. Fordi Bermuda er en øy med vind fra Atlanterhavet, kan vinden skade grønnsaker og frukt avlinger. Løsne jord med en spade til en dybde på minst 18 inches hvis plante grønnsaker og to ganger dybden av rotklumpen hvis plante et frukttre eller busk.

•  Endre jorda med 3 til 6 inches av organisk materiale, som for eksempel kompost, og minst en tomme av torvmose. Bland godt. Ifølge Bermuda nettet, er Bermuda jord sterkt alkalisk, hvilket betyr at den har en høy pH-verdi. Mindre enn 3 meter under overflaten av jord i Bermuda finner du solid kalkstein.

•  Plant plantene dine på samme dybde de vokste i sin barnehage container. Vann godt å kollapse eventuelle luftlommer i jorda.

•  Samle regn vann i et vanntette fat for å vanne hagen din i perioder med tørt vær. Selv om Bermuda får et gjennomsnitt på 50 inches av regn per år, har det ingen innsjøer eller elver til å lagre dette vannet, og det er uker når ingen regnet faller og solen vil raskt tørke jorda. Bermuda innfødte samle regnvann i taket cacher for husholdningsbruk. Vanne grønnsaker eller frukt planter når de første to inches av jorda er tørr.

•  Vakler plantings. Som vekstsesongen er året rundt i Bermuda, kan du ha en helårs avling ved å plante frø eller stiklinger hver 2 til 3 uker.

•  Kontroller på veksten av sopp ofte og alltid vanne plantene på jorda linje for å unngå å få overflødig vann på bladene. Fordi været i Bermuda er generelt fuktig, er veksten av sopp den største pest. Behandle plantene dine med et soppmiddel når det er nødvendig.

•  Kontroller for larver og sommerfugler. Kål hvite sommerfugler vil legge sine egg på bredbladede grønnsaker og kan ødelegge en hel avling. Mealybugs og løk trips kan også være et problem. I likhet med grønnsaker, ble mange vanlige skadedyr utilsiktet importert til Bermuda. Bruke et insektmiddel for å eliminere tunge angrep.

Tips og advarsler


  • Grønnsaker kan også være plantet av frø grunn av den lange vekstsesongen. Følg anvisningen på pakken.
  • På grunn av begrenset plass, kan grønnsaker også dyrkes i containere. Tomater, melon, rotgrønnsaker og bønner alle trives i containere. Pass på at beholderen har god drenering.