Hovudside

Advanced Hydroponics Informasjon

by Walther

Internett har i stor grad bidratt til å spre nyttig, up-to-date informasjon om vellykkede hydroponics teknikker for alle med en datamaskin og en Internett-tilkobling. Noen aspekter har dukket opp som "cutting edge" av avanserte hydroponics. Disse omfatter de "aeroponics« voksende teknikk; integrering av avløpsvann, eller "gråvann", inn i Vannsystemet som et middel for behandling og gjenbruk; og ambisiøse nye design for urbane hydroponics gårder å lindre fremtidige mat-produksjon kriser som den verdens befolkning øker.

Historie


Prinsippene for hydroponics ble først definert av Sir Francis Bacon på 17-tallet. 1930, forskning av professor William Frederick Gericke ved University of California i Berkeley resulterte i det vi i dag kjenner som den moderne vitenskapen om hydroponics. Gericke 1940 bok, "Complete Guide to Soilless Garde," regnes som et vannskille i feltet. I dag, hydroponically vokst produsere og prydplanter er vanlig i de kommersielle markeder så vel som i hjemmet hager.

The National Aeronautics and Space Administration (NASA) har foretatt omfattende forskning på hydroponics teknikker for å bedre forstå hvordan astronauter vil skaffe mat til seg selv på lange romferder i en forskningsinnsats kalt Kontrollert Ecological Life Support system (CELSS).

Typer


Ulike hydroponics metoder har hver sin litt annen måte å oppnå samme mål: å levere både næringsstoffer og oksygen i optimale proporsjoner for bruk av en plantens rotsystem. Disse teknikkene inkluderer nærings film teknikk (NFT), flom og avløp, det flytebrygge teknikk, drypp systemer og aeroponics. Av alle disse typer hydroponics oppsett, har aeroponics stått som spesielt nyttig i langsiktige romfart scenarier der tilgjengeligheten av vann er på en premie. Med aeroponics, er bare en vanlig misting av næringsstoff løsning på rotsystemer av planter nødvendig - ingen store reservoarer er nødvendig.

Betydning


Avanserte hydroponics vil integrere matproduksjon og avløpsvann gjenbruk for terrestriske og plass applikasjoner. Det er mange fordeler med å innlemme planteproduksjon med gråvann behandling. NASA er å utforske "biologisk gråvann behandling (ved nitrifikasjon og denitrifikasjon) etterfulgt av et fysio prosess som omvendt osmose, ionebytting eller UV oksidasjon å behandle og gjenbruke graywater" produsert av astronauter på lange romferder.

Fordeler


Ifølge Moder Jord News, statistikk viser at den menneskelige befolkningen vil fortsette å øke, etter hvert legge ytterligere 3 milliarder mennesker til planeten, og konvensjonelt landbruk praksis vil ikke være i stand til å produsere nok mat til alle. Heldigvis vil de høye kornproduksjonsrater som følge av "vertikal oppdrett" via hydroponics løse problemet. Vertikal oppdrett omfatter teknikker som bruker gamle, forlatte bygninger for hydroponics gårder, stabling flere nivåer av hydroponics voksende tabeller for effektiv bruk av plass. Kunstig belysning vil bli brukt for å tilveiebringe tilstrekkelig fotosyntese skal finne sted. Ved hjelp av disse teknikkene, kan hydroponics være omtrent 30 ganger mer effektiv per arealenhet av land enn jord basert oppdrett.

Expert Insight


Ifølge Steven Carruthers, administrerende redaktør av "Practical Hydroponics & amp; Drivhus" magazine, en annen lovende hydroponics basert oppdrett teknikk er aquaponics: kombinasjonen av akvakultur (oppdrett) og hydroponics. I aquaponics er avløpsvann fra en ferskvanns akvakultur operasjonen benyttes for å tilveiebringe organiske næringsstoffer for Vann drift. Denne fremgangsmåten bidrar til å fungere som en slags naturlig filter for avløpsvann slik at det kan resirkuleres til drift akvakultur eller tømmes med bare minimal forbehandling. Fordelen med dette er en vesentlig reduksjon eller eliminering av plantenæringskostnader. Avveiningen er at å opprettholde den riktige balansen i vannkvaliteten for den allsidige bruker er en konstant sjonglering handling.