Hovudside

Når til Start Squash Fra frø?

by Walther

Når til Start Squash Fra frø?

Innenfor squash familie (Cucurbitaceae), sommer og vinter squash er de to hovedtyper. Vinter squash inkluderer butternut og eikenøtt varianter, mens sommeren squash gruppen omfatter squash og gul crookneck. Sommer squash er en lav-kalori kilde til vitamin C og kalium, ifølge University of Maine Cooperative Extension. Vinter squash gir kostfiber, niacin og beta-karoten.

Temperatur


Faktiske planting datoene varierer med plassering, noen ganger, det lokale været ikke holder seg til de anslåtte datoer. Jordtemperatur beviser en bedre guide til planting. Squash trenger en varm jord, som plantene er møre og ikke kald tolerant. Vent med å plante frøene før jordtemperaturen oppnår et gjennomsnitt på 60 grader på en dybde på 4 inches eller 70 grader på en dybde på 2 inches. Squash foretrekker en lufttemperatur på 65-75 grader og en plassering som mottar full solen.

Winter Squash


Selv om disse spiselige gresskar bærer navnet vinter squash, frost dreper dem. Dyrkere plante vinter squash fra juli til september for fall innhøsting. Den faktiske datoen avhenger av variasjon, den tiden det krever å modne, din posisjon og den første frosten dato. For en sommer avling, plante vinter squash fra sent på våren gjennom midten av sommeren. Vinter squash plantet våren i stedet for høsten vil ikke vare så lenge i lagring, men lider færre press fra skadedyr og sykdom, i henhold til Clemson Cooperative Extension.

Summer Squash


Sommer squash kan plantes i høst. Fall planting datoer generelt kjøre gjennom midten av august, som plantene krever omtrent seks uker før innhøsting. The University of Tennessee landbruks Extension Service antyder denne metoden for å beregne når man skal plante i høst: trekke fra to uker fra den anslåtte første frosten dato for ditt sted, og deretter trekke antall dager du har valgt variasjon tar å nå modenhet. Til slutt, trekke 10 dager til å gjøre rede for de kortere dager med fall. Dette gir deg den siste planting dato for ditt fall avling.

Forslag


Fordi squash danner en taproot som lett kan skades ved transplantasjon, er direkte såing den anbefalte planting metoden. Transplantasjoner bør ikke plasseres i hagen til de samme betingelsene er oppfylt som er anbefalt for frø. Svimlende planting i flere uker utvider avling og hindrer hagen din fra å bli overbelastet med frukt. En til to planter bør være nok til å mate en familie, med mindre du liker tyngre bruk.

Supplerende Warmth


Svart plastfolie eller 2 til 3 inches av mørk mulch hjelper varme jorda rundt squashplanter, mens rad dekker tilbudet beskyttelse mot eventuelle uventede, sen-sesongen kalde snaps. Clemson Cooperative Extension anbefaler en lys-farget mulch for fall avlinger. Disse jord dekker også bidra til å hindre ugress.