Hovudside

Hvordan bruke cola for å fjerne flekker fra klær

by Walther

Hvordan bruke cola for å fjerne flekker fra klær

Miljøhensyn og et ønske om å unngå å bruke kjemikalier rundt familien stasjonen mange til å prøve ut hjemme rettsmidler for å fjerne flekker. Det er mulig å bruke vanlige husholdningsartikler som eddik, sitroner og natron til å fjerne flekker fra klær og andre overflater. Ett hjem bøte innebærer bruk av Coke å fjerne flekker fra klær. Cola inneholder fosforsyre, noe som bidrar til løft og fjerne fettflekker i stoff fibrene. Selv om det ikke er anbefalt for alle stoffer, Coke bryter effektivt ned fett og bidrar til å fjerne fet flekker.

Bruksanvisning


•  Legg den fett farget klær på et flatt underlag. Trykk papirhåndklær på fett flekken for å suge opp overflødig fett. Fortsett denne prosessen til du har fjernet så mye fett som mulig.

•  Fyll vaskemaskinen med det varmeste vannet tillatt for klær som har flekken.

•  Legg vaskemiddel og en 12-oz. colaboks til vaskevannet. La vaskemiddelet og cola for å blande inn i vaskevannet før du legger til fett-farget klær. La klær gå gjennom en full vaskesyklus som normalt.

•  Inspiser klær for flekken. Hvis den er borte, tørke klesplagg i tørketrommelen eller henge den til tørk.

Tips og advarsler


  • Absorbere overflødig fett før du vasker klær ved å dekke fettflekker med babypudder. Tillate pulveret å absorbere fett og olje i 10 til 15 minutter, deretter børste den av og vask i henhold til trinnene.
  • Erstatte en generisk merke cola for Coke når det er nødvendig.