Hovudside

Hvordan få en massiv mengde Nail Polish Ut av Carpet

by Walther

Hvordan få en massiv mengde Nail Polish Ut av Carpet

Hvis youâ € ™ ve sølt en hel flaske neglelakk på teppet ditt, youâ € ™ ll trenger å jobbe raskt og grundig for å fjerne flekken. Hvis det var ganske mye neglelakk, og du aren € ™ t stand til å fjerne flekken så snart som mulig, må du kanskje ta kontakt med en fagperson som kan bruke industrikvalitet tepperens løsninger. Spare penger, men ved første forsøk på å rengjøre spiker-polish flekk på egen hånd. Test alltid renhold løsning i et lite område av teppet først å sørge for at det ikke vil skade den.

Bruksanvisning


•  Fukt rene kluter i aceton. Legge kluter over spiker-polish flekken. Dette vil bidra til å forhindre flekken tørker ut før du kan fjerne det.

•  Fukt en annen ren klut med aceton. Løft opp en av de tidligere fastsatt kluter og tørk staina € ™ s kanter med kluten du bare dempet. Bruk en ny del av kluten en gang ett område blir dekket i neglelakk. Arbeidet vei mot midten av flekken og bare avdekke områder når du er klar til å rense dem. Bruk så mange rene kluter og så mye aceton som nødvendig for å fjerne flekken.

•  Påfør et teppe tørr-rensemiddel til en ren klut og tørk området for å fjerne eventuelle gjenværende fargestoff, arbeider fra kantene av flekken mot midten.

•  Bland 1 ss ammoniakk med en kopp lunkent vann i en bolle hvis flekken fortsatt.

•  Påfør fortynnet ammoniakk til en ren klut og tørk området til flekken er borte, arbeider fra kantene av flekken mot midten.

•  Mist området med kaldt vann for å skylle bort rester fra rengjøringsmidlene. Trykk på en klut i teppet for å trekke ut det kalde vannet. Gjenta prosessen til alle rester er borte og teppet ser ut og føles ren.