Hovudside

Vedlikehold av Butcher Block Counter Tops

by Walther

Vedlikehold av Butcher Block Counter Tops

Slakter blokk countertops gang ble først og fremst brukt i restauranter og kommersielle innstillinger; Men, de har blitt stadig vanligere i bolig kjøkken også. Holdbart og langvarig, kan en slakter blokk benkeplate tåle tung slitasje. Rutinemessig stell og vedlikehold skal utføres på slakter blokk countertops å øke deres levetid og holde dem i god stand.

Rengjøring


Slakter blokk countertops er lett å rengjøre. En klut og varmt såpevann kan brukes til rutinemessig rengjøring. Milde vaskemidler kan også brukes til rengjøring slakter blokk benkeplater. Styr klar av slipende rengjøringsmidler eller skureputer når du rengjør slakter blokk som disse typer rengjøringsprodukter og materialer kan skade treverket.

Oljing


Din slakter blokk benkeplate må oljes av og til for å beskytte treverket og for å holde bakterier ute. Oljen fungerer som en barriere ved å lukke porene i veden. En ny slakter blokk benkeplate bør oljes en gang i uken for de første seks ukene etter installasjon. Deretter olje benken hver tredje til fjerde uke eller oftere hvis det brukes ofte for å lage mat. Til olje benken, suge en lofri fille i mineralolje, og tørk den sjenerøst over overflaten. Vent 15 minutter for oljen trekke inn, og tørk av overskytende med en tørr fille.

Deodorizing og desinfeksjon


En slakter blokk benkeplate er som et skjærebrett innebygd i benken. Desinfisere benken etter å kutte kjøtt ved å blande en løsning av en gallon av varmt vann og en kopp hvit eddik. Tørk ned hele overflaten med en ren fille og eddik løsningen. Ikke skyll eddik av benkeplate. Hvis benken er plaget med lukt, gni en sitronskive over overflaten for å forvise lukten. La sitronsaft sitte i 15 minutter, og tørk den av med en tørr fille. Sitron fungerer også som en bakteriedrepende, så det vil bidra til å eliminere noen langvarig bakterier på overflaten.

Andre Vedlikehold Betraktninger


Slakter blokk countertops er spenstig, men opprettholder dem på riktig måte vil bidra til å redusere eller hindre skade. Hold varme panner og gryter av benkeplate med mindre de sitter på en varm pute eller trivet. Tørk opp søl fra benken omgående. Utløpsvann på benken i lengre perioder kan føre til fordreining. Skrape av benkeplate med stålsparkel et par ganger om dagen for å holde overflaten sanitær og ren. Unngå å kutte kontinuerlig på samme sted på veden. Skjær jevnt over overflaten slik at trevirket slites jevnt. Razor-edged kløyve bør unngås, da de kan splintres eller chip veden.